Jermaine Kandel

Verkoopadviseur
6 geschreven artikelen

Watchmaking Masterclass

Krachtige techniek in combinatie met uniek design. Porsche en Rolex delen beide deze eigenschappen. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Schaap en Citroen om een Watchmaking Masterclass te organiseren. Tijdens deze Masterclass liet een gecertificeerde horlogemaker de klanten ervaren hoe het uurwerk van binnenuit eruitziet. De Masterclass werd gevolgd door een exclusief diner dat werd geserveerd door 1NUL8 Catering.

Volledig verrast door de rijervaring

Jermaine Kandel vertelt over zijn favourite: de kersenrode Taycan Sport Turismo, inclusief een tijdelijk leasevoorstel van slechts 5,99 procent.

ZZF Rally 2022

Porsche Centrum Rotterdam was de finish van de Jan Lammers ZZF Rally 2022 georganiseerd door het Zeldzame Ziekten Fonds met als goed doel: geld inzamelen voor het Zeldzame Ziekten Fonds. Jermaine Kandel reed mee: "Het was echt fantastisch."

Krachtpatser met een stekker

Een Porsche rij je uit liefhebberij en doorgaans niet perse omdat hij zo ruim, praktisch, zuinig of voordelig is. Maar Porsche heeft met de laatste generatie van de Cayenne E-Hybrid alles omgedraaid. Deze SUV is namelijk ruim, praktisch, zuinig én voordelig. We hebben in Rotterdam een Approved Cayenne E-Hybrid staan die behalve deze ingrediënten ook nog eens een verfrissend andere kleur heeft. Verkoopadviseur Jermaine Kandel vertelt.

‘Alle lekkers in een Boxster’

De 718 Boxster GTS 4.0 die Porsche in 2020 op de markt bracht is volgens velen dé Boxster die je moet hebben. Niet alleen heeft hij een heerlijke zescilinder boxermotor, maar de GTS is ook nog eens voorzien van precies de spullen die hem perfect maken. We hebben in Rotterdam een Porsche Approved Boxster 718 Boxster GTS 4.0 staan die alle lekkers in zich heeft en dat ook nog eens combineert met een handbak én een exclusieve Paint to Sample kleur. Verkoopadviseur Jermaine Kandel vertelt.

‘Werken voor het mooiste merk ter wereld’

Jermaine Kandel (22) maakt sinds december deel uit van het salesteam van Porsche Centrum Rotterdam. Hij richt zich op de Approved Occasions van wat hij beschouwt als ‘het mooiste merk ter wereld’.