‘Alle lekkers in een Boxster’

Rotterdam, 21 maart 2022 – De 718 Boxster GTS 4.0 die Porsche in 2020 op de markt bracht is volgens velen dé Boxster die je moet hebben. Niet alleen heeft hij een heerlijke zescilinder boxermotor, maar de GTS is ook nog eens voorzien van precies de spullen die hem perfect maken. We hebben in Rotterdam een Porsche Approved Boxster 718 Boxster GTS 4.0 staan die alle lekkers in zich heeft en dat ook nog eens combineert met een handbak én een exclusieve Paint to Sample kleur. Verkoopadviseur Jermaine Kandel vertelt.

De Porsche Gran Turismo Sport – kortweg GTS – vormt traditioneel gezien de lekkerste uitvoering van iedere moderne Porsche. In het geval van de 718 Boxster GTS 4.0 is dat niet anders. Hij is uitgerust met een licht teruggetunede 4.0 liter metende zescilinder GT4-motor, die hier 400 pk sterk is en moeiteloos 7.800 toeren draait. Dankzij het doorontwikkelde onderstel kun je eindeloos kilometers vreten, maar ook een sportieve Alpentour rijden. Deze GTS biedt vele plezier vergrotende elementen: de besturing is goed en exact, de schakelpook flitst door de versnellingen en de remmen zijn zoals je die van Porsche verwacht: super.

Underberg Green Metallic

We hebben in Rotterdam momenteel een unieke 718 Boxster GTS 4.0 staan als Porsche Approved occasion in de Paint to Sample kleur Underberg Green Metallic. Het is een auto van modeljaar 2021 met maar 6.900 kilometer op de teller die uiteraard onder ons uitgebreide garantieprogramma valt dat zorgeloos rijden garandeert. Net zo uniek als de kleur: de 4.0-liter boxermotor is niet gekoppeld aan een zeventraps PDK zoals de meeste Boxsters, maar aan een handgeschakelde zesbak. Die voegt net dat tikje extra rijervaring toe. Elke GTS is standaard herkenbaar aan vele donkere details. Ze komen terug op de spoilerlip, de zwarte luchtinlaat van de Sport Design-voorbumper, de mistlampen voor, de achterlichtglazen en de achterbumper die speciaal voor de GTS is ontworpen.

Gerse Porsche

Ook vanbinnen is deze GTS met een combinatie van leer en donker Alcantara een feestje. De stuurwielrand, middenconsole, versnellingshendel en de armsteunen in de portieren zijn ook met Alcantara bekleed. Deze GTS heeft nog veel meer extra’s die ‘m nog aantrekkelijker maken: bijvoorbeeld een BOSE Surround Sound-System, volledige kuipstoelen en het optionele GTS-interieurpakket. De toerenteller, veiligheidsgordels, alle decoratieve naden, waaronder het geborduurde GTS-embleem in de hoofdsteunen en de Porsche-letters op de vloermatten zijn geaccentueerd in de kleur Krijt. Dit is voor mij de meest gerse Porsche – om het even op z’n Rotterdams te mogen zeggen.