Watchmaking Masterclass

Rotterdam, 6 juli 2023 – Krachtige techniek in combinatie met uniek design. Porsche en Rolex delen beide deze eigenschappen. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Schaap en Citroen om een Watchmaking Masterclass te organiseren. Tijdens deze Masterclass liet een gecertificeerde horlogemaker de klanten ervaren hoe het uurwerk van binnenuit eruitziet. De Masterclass werd gevolgd door een exclusief diner dat werd geserveerd door 1NUL8 Catering.

De groep horloge fans bestond uit klanten van Porsche en klanten van Schaap en Citroen. De gezamenlijke passie voor horloges bracht hen echter dicht bij elkaar en al snel ontstond er een gezellig gesprek. Onder toeziend oog van de watchmasters sleutelde de groep de voorbeeldhorloges uit elkaar om het uurwerk van binnenuit te leren kennen. Door middel van een cameraatje dat de watchmaster filmde, werd elke beweging van de watchmaster nauwkeurig gevolgd en geprojecteerd op het grote scherm. Zo konden de klanten direct elke handeling nadoen.

Exclusief diner

Na ruim anderhalf uur in opperste concentratie het horloge uit en in elkaar te hebben gesleuteld, werd het tijd voor een uitgebreid diner. 1NUL8 Catering verzorgde een heerlijk shared dining dinner dat bestond uit drie gangen. De indeling van het ‘restaurant’ dat omringt werd door vitrines met Cartier horloges, FRED bracelets, een open keuken en een Porsche Taycan en 911 maakten dit een exclusieve setting voor een uniek private dinner.

Houd Porsche24 in de gaten voor onze evenementen

Foto’s door @rumfunk