ZZF Rally 2022

Rotterdam, 10 oktober 2022 – Porsche Centrum Rotterdam was de finish van de Jan Lammers ZZF Rally 2022 georganiseerd door het Zeldzame Ziekten Fonds met als goed doel: geld inzamelen voor het Zeldzame Ziekten Fonds. Jermaine Kandel reed mee: “Het was echt fantastisch.”

Porsche Centrum Rotterdam is al jaren trouwe supporter van het ZZF. Het ZZF strijdt tegen zeldzame aandoeningen door geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek en geeft daardoor bekendheid aan zeldzame aandoeningen. De Jan Lammers ZZF Rally is een jaarlijks terugkerend evenement en de opbrengst van de rally gaat direct naar het ZZF.

Veel medewerkers van Porsche Centrum Rotterdam hebben zich op 1 oktober vrijwillig ingezet voor het ZZF. Een aantal medewerkers reden de rally mee, anderen hebben de rally begeleid en meerdere medewerkers stonden bij de finish in Rotterdam klaar om de rallyrijders op te wachten met een hapje en drankje.

De veiling vond plaats bij Porsche Centrum Rotterdam, evenals het diner dat werd geserveerd door 1NUL8 Catering en De Ballentent.

Het bedrag van €185.000,- is opgehaald en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots en mega dankbaar voor. Bedankt!