Raymond Heus

Verkoopadviseur
6 geschreven artikelen

Mijn klassieke jongensdroom, maar dan elektrisch

Raymond Heus vertelt over zijn favourite: de achterwielaangedreven Taycan, inclusief een tijdelijk leasevoorstel van slechts 5,99 procent.

50 jaar Porsche Design: twee exclusieve edities van de 911

Porsche viert 50 jaar Porsche Design met twee bijzondere auto’s. Beide collectors items zijn uitgevoerd in de unieke, zwarte kleurencombinaties die doen denken aan de legendarische Chronograph I, in 1972 ontworpen door professor Ferdinand Alexander Porsche. De nieuwe Porsche 911 Edition 50 Years Porsche Design en de historische, door Porsche Classic gerestaureerde 911 S 2.4 Targa uit het oprichtingsjaar van de ontwerpstudio, maken hun debuut tijdens een speciale tentoonstelling in het Porsche Museum. De collectie bevat ook de unieke Chronograph 1 – 1972 Limited Edition.

Auto-Efteling voor Porsche-liefhebbers

Rogier Groeneveld en Raymond Heus. De eerste is een van de langstzittende verkoopadviseurs van Porsche Centrum Rotterdam; Raymond trad als laatste toe tot het verkoopteam. De overeenkomsten: beiden zijn Porsche-gek pur sang en kunnen niet wachten tot de nieuwe vestiging in Spaanse Polder eind dit jaar in gebruik wordt genomen. Een tweegesprek.

Porsche Taycan nu ook met achterwielaandrijving

Porsche onthult een nieuwe, achterwielaangedreven versie van de Taycan. Voorzien van de standaard Performance Battery beschikt de auto in combinatie met Launch Control over 300 kW/408 pk in overboost. Met de optionele Performance Battery Plus bedraagt het maximale vermogen zelfs 350 kW/476 pk.

Porsche 911 Turbo 30 kilo lichter dankzij speciaal Lichtgewicht Pakket

De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de belichaming van de high-performance sportwagen voor dagelijks gebruik. Na de introductie van de 911 Turbo S afgelopen maart brengt Porsche nu de nieuwe 911 Turbo Coupé en Cabriolet op de markt - nog krachtiger, sneller en individueler dan hun voorgangers.

Upgrade uw Porsche met Porsche Connect Plus

Met Porsche Connect Plus doet u meer op een dag. En heeft u meer tijd voor de hoofdzaken. Voor uw werk, gezin, vrienden, vrije tijd – en om met uw Porsche te rijden.