Upgrade uw Porsche met Porsche Connect Plus

In een eerder artikel vertelde we u al over het Porsche Communication Management systeem (PCM afgekort), maar er is een upgrade mogelijk van dit systeem. Met Porsche Connect Plus doet u meer op een dag. En heeft u meer tijd voor de hoofdzaken. Voor uw werk, gezin, vrienden, vrije tijd – en om met uw Porsche te rijden.

Altijd in verbinding

Wanneer u kiest voor Porsche Connect Plus krijgt u er een geïntegreerde simkaart bij waardoor u altijd in verbinding staat met internet en dus geniet van minstens 18 online diensten. Porsche Connect Plus is standaard op de nieuwe Porsche 911, Panamera, Cayenne en Macan.

Deze 18 diensten kunt u activeren door middel van uw Porsche ID account. Dit is een account waar u al uw online diensten kunt beheren, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van nieuwsinformatie en het toevoegen van uw Twitter account en nog veel meer.

Klik hier om een Porsche ID account aan te maken

Wanneer uw Porsche Connect Plus heeft en u ook een Porsche ID account heeft, kan ik dit voor u aan elkaar koppelen. Dat is een technisch proces dat ik graag voor u uit handen neem. Neem contact met mij op per mail of 088 911 9 911 om een afspraak in te plannen.

Wat zijn de mogelijkheden?

– Het is mogelijk om een adres naar uw Porsche toe te sturen, waarna op het moment dat u de Porsche start het adres naar voren springt op het navigatiesysteem.
– Uw persoonlijke agenda op het scherm in uw Porsche projecteren.
– U kunt radiozenders over de hele wereld streamen.
– U beschikt over actuele verkeersinformatie (Real Time Traffic Informationm – RTTI) en bij files stelt het systeem u een alternatieve route voor.
– De online kaartupdate zorgt ervoor dat nieuwe wegen en aanpassingen gelijk doorgevoerd worden op de kaart.
– Met First Mile Navigation leidt uw smartphone u naar de exacte locatie van uw Porsche. Bij aankomst wordt de navigatie naadloos overgenomen door het PCM.

Wilt u meer ontdekken van dit systeem of komt u niet uit de installatie?
Bekijk hier alle hulpvideo’s of bel mij even op 088 911 9 911.

Wat kunt u doen als Connect plus verloopt?

U ontvangt van ons Porsche Connect Plus voor 2 jaar wanneer u een nieuwe Porsche aanschaft.
Na 2 jaar kunt u het Porsche Connect Plus abonnement verlengen.

Klik hier om het Porsche Connect Plus te verlengen