Zo werkt het Porsche Communication Management systeem

De komende periode ga ik jullie wat meer vertellen over de verschillende systemen in de Porsches. Er zijn veel verschillende systemen op de markt en het is makkelijk om heel snel de diepte in te gaan en te verzanden in allerlei knopjes en functionaliteiten die u niet vaak gaat gebruiken.
Deze reeks blogartikelen houd ik eenvoudig maar mocht u na het lezen van een van deze artikelen meer vragen hebben, stel uw vraag dan per mail of bel even naar 088 911 9 911.

Wat is Porsche Communication Management (PCM)?

Het Porsche Communication Management systeem is meer dan alleen een scherm op de dashboard. PCM is feitelijk het computersysteem in uw Porsche. Naast alle koppelingen met uw telefoon en navigatiegegevens, kunt u ook de hele Porsche instellen naar uw eigen voorkeur.

Als Product Genius sta ik voor u klaar en kunt u alle vragen stellen. We kunnen ook altijd een afspraak maken om de instellingen met u door te lopen.

Wat is er allemaal mogelijk met PCM?

– Koppel uw telefoon aan PCM en scroll in uw Porsche door uw adressenboek.
– Gebruik uw stem om met Voice Control de Porsche voor u te laten bellen. Zo heeft u altijd uw ogen op de weg.
– Stream uw favoriete muziek van uw telefoon naar het soundsysteem van uw Porsche.
– Sla favoriete locaties en adressen op. De volgende keer dat u deze locatie wil bezoeken, geeft de Porsche al een suggestie zodat u niet het hele adres hoeft in te tikken.
– Gebruik de functie MyScreen om uw eigen dashboard samen te stellen. Op die manier heeft u alle snelkoppelingen bij de hand.

Maar er is meer

Er is inderdaad veel meer mogelijk met PCM. Ik leg u dat graag uit bij een bezoekje aan onze showroom. Mail mij om een afspraak in te plannen.

Ik leg u uit hoe u de sfeerverlichting in uw Porsche kan instellen of hoe u het adaptieve onderstel en luchtvering of dempers naar uw voorkeuren zet. We nemen de rijmodus schakelaar en andere instellingen door om dit perfect te laten aansluiten bij uw rijstijl.

Update uw PCM bij Porsche

De wereld verandert en de kaarten op uw navigatiesysteem ook. Kom langs voor een navigatie update bij Porsche. Tor, Tymen en Bastiaan staan voor u klaar.

Wanneer u na het lezen van dit artikel nog vragen heeft, schroom dan niet om mij een vraag te stellen via mail of ons telefoonnummer 088 911 9 911.