Dennis den Otter

Verkoopadviseur
11 geschreven artikelen

Met de Porsche Taycan op fietsvakantie

Dennis vertelt over zijn favourite: de Porsche Taycan Sport Turismo, inclusief fietsdrager voor de Porsche e-bike.

Porsche Cycling Team bedwingt Alpe d’Huez

Elk jaar fietsen, lopen of wandelen 5.000 mensen naar de top van de Franse berg Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Derck Schot en Dennis den Otter van Porsche Centrum Rotterdam, Colin de Lange van Porsche Centrum Leusden en Albert Vink van importeur Pon gingen de uitdaging aan. Ze waren helemaal ‘naar de klote’ maar reden tijdens de 15e editie van Alpe d’HuZes wel bijna veertien mille bij elkaar dat volledig wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker.

Sterker, scherper, sportiever: de nieuwe Porsche Macan

Porsche introduceert de nieuwe Macan met verbeterde prestaties, een aangescherpt design en een nieuw bedieningsconcept. De varianten die Porsche op de markt brengt, bieden alle drie aanzienlijk betere prestaties dan hun voorgangers.

Prototypes van de volledig elektrische Macan: tussen de digitale en de echte wereld

Prototypes van de volledig elektrische Macan: tussen de digitale en de echte wereld

Tot zelfs 700 pk: nieuwe plug-in hybrideversies voor Porsche Panamera

Porsche completeert de nieuwe Panamera-reeks met onder meer de 514 kW (700 pk) sterke Panamera Turbo S E-Hybrid. De 420 kW (571 pk) sterke vierliter biturbo-V8 en de elektromotor van 100 kW (136 pk) leveren gezamenlijk meer dan indrukwekkende prestaties. Dankzij de nieuwe, 17,9 kWh sterke batterij en de geoptimaliseerde rijprogramma’s is de elektrische actieradius 27 procent groter. Hetzelfde geldt voor de Panamera 4 E-Hybrid, waarin de elektromotor samen met de 243 kW (330 pk) sterke 2,9-liter biturbo-V6 goed is voor een gecombineerd vermogen van 340 kW (462 pk). Het Panamera-portfolio wordt afgerond met de 4S, die over 324 kW (440 pk) beschikt.

Bomvolle topper; laat de zomer maar komen

De 992-generatie van de Porsche 911 Carrera 4S is er niet alleen als Coupé, maar ook als uitermate smakelijke Cabriolet. Wij hebben een ‘splinternieuw’ exemplaar staan uit 2020. Laat de zomer maar komen! Verkoopadviseur Dennis den Otter vertelt.

Het design van de Taycan

De nieuwe Porsche Taycan is een streling voor het oog. Het was voor Porsche één van de meest opwindende en tegelijkertijd moeilijkste opgaven ooit, vooral omdat er geen vergelijkbaar model bestond. Desondanks hoefden de designers niet helemaal opnieuw te beginnen, omdat één ding duidelijk was: ook dit nieuwe model moest op het eerste gezicht herkenbaar zijn als een Porsche. U zult het zo zelf ervaren: Porsche is daarin met vlag en wimpel geslaagd.

Diep onder de indruk van de eerste Porsche Taycan

Sales Executive Dennis den Otter van Porsche Centrum Rotterdam maakte op het Spaanse eiland Mallorca kennis met de nieuwe Taycan. Hij is diep onder de indruk van de eerste elektrische sportwagen van Porsche.

Jongensdromen

De Porsche Rotterdam Cycling Tour 2019 was wederom een succes. Een mooi artikel van Marco Hendriks (Spookrijder) over deze tour. “Het is dat geluid. Man, man. Als ik ’s morgens mijn 911 start, dan ben ik domweg gelukkig.”