Met de Porsche Taycan op fietsvakantie

Rotterdam, 23 januari 2023 – “Toen we met het team van Porsche Centrum Rotterdam een training kregen voor de Porsche Taycan, was ik best wat sceptisch,” geeft Dennis den Otter eerlijk toe. “Ik werk inmiddels zes jaar als verkoopadviseur in Rotterdam en heb al verschillende introducties meegemaakt. Dat waren allemaal modellen met een benzinemotor en nu gingen we ineens elektrisch rijden. Maar zodra ik erin stapte, was ik om. De Porsche Taycan is een fantastische auto. Ruim, comfortabel, mooie belijning, het stuurt geweldig en de acceleratie is een genot.”

“Inmiddels heb ik uitgebreider kennis gemaakt met de drie modellen van de Porsche Taycan: de Coupé, de Cross Turismo en de Sport Turismo. De laatste is mijn favoriet. Ik heb zelf een gezin met een klein kind en dan biedt de Sport Turismo veel ruimte en gemak. Je kan eenvoudig veel bagage meenemen en dat maakt het ook een ideale vakantieauto. Mijn favoriete kleur is IJsgrijs.”

Fietsvakantie

“De Taycan Cross Turismo en Sport Turismo kan je bestellen met de voorbereiding voor een fietsdrager. Er worden dan twee uitsparingen in de achterbumper gemaakt, waar je de fietsdrager aan kunt bevestigen. Met die fietsdrager kan je twee fietsen vervoeren. Het maakt niet uit wat voor fietsen dat zijn. Wil je volledig Porsche rijden, dan kies je natuurlijk voor de Porsche e-bikes. Die zijn er in twee uitvoeringen: cross en sport. Ze zijn volledig in Porschestijl ontworpen. Strak design en enorm veel vermogen op de pedalen.”

Accessoires

“Als je dan toch met je Porsche Taycan op vakantie gaat en je wilt wat extra bagage meenemen, dan biedt een dakkoffer uitkomst. Nadat de dakrails met de dragers zijn aangebracht, kan je op de Taycan een dakkoffer monteren. Voor de kinderen op de achterbank hebben we Porsche Rearseat Entertainment. Dat is een multimediaset inclusief beeldschermen. Voeg je daar nog de Bluetooth koptelefoon aan toe en je hebt de hele reis geen kind meer aan ze.”

Proefrit

“Laat je net als ik verrassen door de Porsche Taycan. Ik kan er van alles over vertellen, maar je gelooft het pas als je het zelf ervaart. Maak dus een proefrit. De Taycan is ook als zakelijke auto interessant. Door 100% elektrisch te rijden, maak je een duidelijk statement. Ik zie hier ook steeds vaker mensen die voor een Taycan kiezen om door de week in te rijden om vervolgens in het weekend hun 911 of andere classic uit de schuur rijden.”

“De Porsche Taycan rijd je nu al tegen een financial lease tarief van 5,99% voor zowel nieuwe als jong-gebruikte Taycan’s. Ik maak graag kennis met je en stel je voor aan de 100% elektrische Porsche Taycan.”

Bekijk alle Taycan modellen

Tot ziens, bij Porsche Centrum Rotterdam
Dennis den Otter