Luxury & Performance Night

Luxury & Performance Night is een terugkerend evenement dat Porsche Centrum Rotterdam organiseert voor onze klanten en partners. Het gaat verder dan het introduceren van nieuwe modellen of andere noviteiten. Het is een avond waar we onze community laten kennismaken met ons, onze partners en vooral ook met elkaar. Onze gasten ontmoeten er gelijkgestemden met gezamenlijke interesses voor vakmanschap en exclusiviteit. Wij zorgen voor een ontspannen en ongedwongen sfeer met een hapje en drankje en live entertainment.

Porsche Panamera Turbo E-Hybrid.

Vanaf 19.00 uur kwamen onze gasten binnen. Ze werden welkom geheten door Bubbels & Meer die de champagne verzorgde. Onze leading host Sandra Schuurhof, ervaren journaliste en TV-presentatrice nam ons mee door het avondprogramma. Als eerst werd de nieuwe Porsche Panamera Turbo E-Hybrid onthuld. Een primeur, want het was de eerste keer dat de nieuwe Panamera in het echt te zien was. De Panamera is uitgevoerd in de kleur Madeira Gold Metallic. Het is een echte eyecatcher en het model is populair onder Porsche rijders. De range van de batterij is uitgebreid naar zo’n 80 kilometer en wat vooral door de gasten enthousiast werd ontvangen, is Active Drive: bij het openen van de portieren brengt de auto zichzelf omhoog, waardoor je er net zo gemakkelijk instapt als in een SUV.

Avond vol inspiratie.

Na de Porsche Panamera Turbo E-Hybrid werden gedurende de avond nog drie andere auto’s gepresenteerd. Lamborghini had de introductie van de Revuelto, de eerste 12 cilinder hybrid. Bentley toonde een exclusief Mulliner interieurpakket en Rimac liet de Nevera, een 100% elektrische sportauto, voor het eerst aan onze gasten zien. Sandra Schuurhof interviewde de verschillende brandmanagers over alle bijzonderheden en specificaties van de auto’s. Tussen de presentaties door konden onze gasten een bezoek brengen aan onder andere Gassan Diamonds, Gardens Beyond Imagination, de nieuwe collectie van Ogér en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. 

Porsche24.

Uit de reacties van onze gasten en de feedback die we later hebben gekregen van klanten, blijkt dat vooral ook het sociale aspect van Luxury & Performance Night wordt gewaardeerd. Mensen vinden het fijn om in een goed verzorgde setting elkaar te ontmoeten vanuit een gedeelde interesse. Voor Porsche Centrum Rotterdam is dat ook precies wat we hiermee voor ogen hebben. We willen onze klanten de gelegenheid bieden waar ze inspiratie en verbinding kunnen vinden. Wil je zelf ook een keer de Luxury & Performance Night bijwonen, download dan de Porsche24 app, en activeer je account met je Porsche kenteken.