Moederdag bij Porsche.

Maak kennis met Lea.

Lea, een in Limburg opgegroeide vrouw, is veel meer dan alleen een moeder. Ze is een ondernemer, een vrouw met een passie voor mode, en bovenal, een liefhebbende echtgenote. Vanaf jonge leeftijd was Lea betrokken bij de wereld van schoonheid en stijl. Ze is opgegroeid in de kapsalon van haar ouders, en heeft zo al snel haar eigen weg gevonden als kapster. Haar ondernemersgeest leidde haar naar het bezitten van een eigen kapsalon waar ze met passie voor heeft gewerkt. Rond haar 30ste ontmoetten ze Edwin. Edwin reed destijds al een Porsche en dat zag Lea als een teken van ambitie. Even later is ze hoogzwanger van Noa vertrokken naar Edwin in het westen van het land.

Ontmoet Noa.

Noa, de dochter van Lea, is nu 23 jaar oud met een passie voor social media en reizen. Ze haalt energie uit het helpen van bedrijven om meer zichtbaarheid te genereren. Als freelancer heeft ze de vrijheid om te gaan en staan waar ze wil. Haar avontuurlijke geest bracht haar naar verschillende delen van de wereld, waaronder een half jaar in Valencia, wat nu als haar tweede thuis voelt. Als freelance social media-expert volgt Noa haar hart, en dat is ook precies waar ze voor staat.

Zo moeder, zo dochter.

“Mijn moeder en ik lijken veel op elkaar, wat soms leidt tot botsingen. Gelukkig hebben we een open communicatie en we respecteren elkaars grenzen. Hoewel het af en toe knettert tussen ons, vinden we altijd weer onze weg naar elkaar. Dat is wat onze relatie zo waardevol maakt.”. Het is leuk om te zien hoe de kenmerken van een moeder zich manifesteren in haar dochter. Lea herkent veel van zichzelf terug in haar eigen moeder, een reflectie die zowel troostend als confronterend kan zijn. Lea maakt zich hiervan bewust en zet daarom openheid tussen haar en Noa voorop, zelfs als het af en toe knettert.

Samen delen ze talloze kostbare herinneringen, van genoeg geweldige vakanties tot belangrijke momenten zoals het behalen van het rijbewijs van Noa. Voor hen is het niet alleen de bestemming, maar ook de reis zelf die telt. Deze momenten symboliseren het loslaten en de groei die plaatsvindt in de relatie tussen moeder en dochter.

Porsche: Een symbool van Verbondenheid.

Voor Lea en haar gezin vertegenwoordigt Porsche meer dan alleen een auto; het staat symbool voor   herinneringen, mijlpalen en verbondenheid. Van de eerste ontmoeting met haar man, Edwin, tot het delen van ritjes met haar dochter Noa. De Porsche is een rode draad die door de herinneringen van hun familie loopt, een symbool van liefde en avontuur.

 

Knofje, de gezins mascotte.

Vernoemd naar de klassieke kinder Tv-serie is er naast de Porsche ook nog een ander belangrijk lid van het gezin: Knofje, het geliefde hondje van Edwin, Lea en Noa. Lea is daarom niet alleen moeder van Noa, maar ook al 11 trotse jaren moeder van Knofje. Knuffelen doet Knofje maar al te graag en waar het even kan rent ze ook haar bal achterna.

Moederdag biedt de gelegenheid om extra liefde te tonen aan een belangrijke persoon. Voor Lea en Noa is het een moment van reflectie op hun band, waarin ze terugblikken op de vele dierbare momenten die ze hebben gedeeld. Samen kijken ze uit naar de toekomst waarin ze nog meer mooie avonturen mogen beleven in hun Porsche.