Zin in het eerste bakkie op de Porsche Platz

Rotterdam, 22 november 2021 – We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Wie er langs is gereden, zal de kenmerkende, golvende platen al langs de hoek van onze nieuwe locatie hebben zien hangen. De logo’s van de andere twee merken sportwagens zijn ook op het nieuwe gebouw gemonteerd en van binnen is het geen bouwval meer. De verhuizing komt zo dichtbij…

Het meubilair is al geleverd in onze nieuwe locatie in de Spaanse Polder. Als we  binnenkomen door de voordeur, zien we meteen de receptie van de gastvrouw en daar achter grote ramen die uitkijken op de open werkplaats met 23 bruggen. We lopen vanaf de receptie direct naar de trap aan de rechterkant omhoog naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de Porsche Platz, waar de koffiebar en zitplaatsen zijn neergezet. De tegels worden gelegd en de bar wordt al naar boven gesjouwd. We hebben enorm zin in ons eerste bakkie in het nieuwe Porsche Centrum Rotterdam!

Door een loopdeur tussen de verkoperskantoren en het trappengat komen we terecht bij de schade-afdeling. Mike, de schademanager, heeft zijn eerste afspraak in Destination al staan voor december. Immers, zijn bruggen staan er al en de spuitcabines zijn ook gereed.

Nog een verdieping hoger komen we bij de kantine en de Porsche Approved showroom aan. De keuken is geïnstalleerd met meerdere ovens, koelkasten en een groot aanrecht voor het personeel van alle drie de automerken. Als je vanaf de Porsche Approved showroom naar beneden kijkt, naar de showroom van de nieuwe Porsches, zie je een baan lopen van afwijkende tegels in een diagonale lijn. Dit komt overal terug in het pand. Op die lijn staan Porsches opgesteld zoals op een pitlane. Ook de Porsche shop en de Porsche Tequipment ruimte lopen langs deze diagonale lijn. De diagonale lijn is typerend voor het design van de nieuwe Porsche Destination Corporative Identity.

Volg onze verhuizing #DestinationPorsche010 op @porschecentrumrotterdam