VrijMiBo Porsche Centrum Rotterdam

Rotterdam, 18 mei 2022 – Op vrijdag 13 mei opende Porsche Centrum Rotterdam zijn deuren voor de eerste VrijMiBo. De nieuwe locatie stond centraal en velen hebben gebruik gemaakt van de aangeboden rondleiding door het de hele showroom, de werkplaats en behind the scenes bij de Cosmetic en Schade afdeling en het Autohotel. Onder het genot van een verfrissend drankje en een lekker hapje voelde dit als een ware housewarming. De eerste VrijMiBo bij Porsche Centrum Rotterdam was een groot succes.

In combinatie met de Zintuigen campagne van Porsche Nederland organiseren we bij Porsche Centrum Rotterdam meerdere activiteiten die de zintuigen prikkelen. De VrijMiBo stond in het teken van het zintuig ‘horen’. Tijdens de VrijMiBo werden de oren geprikkeld door DJ Thomas Hensbroek en de live saxofonist Saxy Mr. S.

Met meer dan 200 bezoekers was dit het eerste, officiële, grote evenement in onze nieuwe showroom. We willen alle bezoekers bedanken voor hun gezelligheid en enthousiasme. Aldus een groot succes en we kijken nu al uit naar de volgende editie.

Wil je op de hoogte blijven van onze dealerevenementen? Meld je dan aan via de Porsche24 app en schrijf je in voor evenementen van Porsche Centrum Rotterdam of Porsche Nederland.