Video: Riviera Blauwe 911 Carrera 4 GTS

De 911 Carrera 4 GTS is een speciale in de 911 familie. Uitermate goede prestaties maar toch nog erg stijlvol, zeer wanneer hij is uitgevoerd in de speciale kleur Riviera blauw. In deze blog vertel ik u wat deze Porsche bijzonder maakt, en laten we hem zien in een mooie video. Liever een andere kleur of samenstelling? Ik stel u voor aan alle GTS modellen die wij op dit moment in de showroom hebben staan.

Speciale samenstelling

Wat deze Porsche 911 Carrera 4 GTS zo bijzonder maakt, is zijn speciale blauwe kleur. Bij Porsche kunt de kleur van uw auto ook kiezen op basis van Paint to Sample. Dit is een kleur die niet zomaar te kiezen is en zelf kan worden samengesteld. Deze prachtige Riviera blauwe kleur is daar een voorbeeld van. Gecombineerd met de gele remklauwen en keramische remschijven springt deze 911 Carrera 4 GTS er echt uit in onze showroom.

Zwarte details, een kenmerk van de GTS modellen

Een duidelijk kenmerk voor de 911 Carrera 4 GTS is het brede vierwielaangedreven onderstel. Aan de voorkant is goed gedacht aan de optimalisatie in aerodynamisch opzicht. Dit is te zien aan de voorspoiler die ver naar beneden doorloopt. De voorkant springt dan ook direct in het oog door de SportDesign afwerking. De GTS heeft standaard ook veel zwarte details, zoals het sportuitlaatsysteem met uitlaatpijpen in hoogglans zwart en het matzwarte ventilatierooster. De 4 GTS is aan de achterkant te herkennen aan de rode lichtband. De satijnzwarte 20-inch lichtmetalen velgen met centrale wielmoer en logo’s zijn bij deze Porsche ook een echte eyecatcher.

Video: 4 GTS op de Holland Amerikakade in Rotterdam

De snelste sprinter in de GTS familie is de 911 Carrera 4 GTS Coupé

Met een vermogen van 331 kW/450 pk maakt hij 22 kW/30 pk vermogenswinst ten opzichte van de 911 Carrera S. Dit maakt hem de snelste in de GTS familie. Vergeleken met de vorige 911 GTS bedraagt de winst ook nog 15 kW/20 pk. Het maximale koppel van de zescilinder boxermotor bedraagt 550 Nm en de hoge mate van souplesse en krachtige acceleraties maakt deze 911 een echte GTS. Deze uitvoering met PDK sprint in 3,6 seconden van 0-100 km/h, tot een topsnelheid van 308 km/h.

Bent u benieuwd geworden naar deze Carrera 4 GTS?

U bent van harte welkom in onze showroom om deze speciale Riviera Blauwe Porsche 911 Carrera 4 GTS te komen bekijken. Wilt u deze occasion proefrijden? Neem dan even contact met mij op, via de contactgegevens onderaan deze pagina.

GTS occasions op voorraad

Is deze kleur u toch een beetje te opvallend of buitengewoon? Wij hebben nog een paar mooie andere GTS occasions staan in de showroom van Porsche Centrum Rotterdam. Klik op onderstaande afbeeldingen om naar de informatiepagina van de auto te gaan of neem contact met mij op via mail of per telefoon op 06-50683193.