Video: Porsche Cayenne Platinum Edition

Wij hebben deze mooie Porsche Cayenne even in het zonnetje gezet. Gefilmd uit iedere hoek, zodat al zijn kanten perfect konden worden uitgelicht. Het glas van het panoramadaksysteem zorgt in het interieur van de Cayenne voor een bijzonder lichte en aangename sfeer. Het tweedelige panoramadaksysteem kan voorin elektrisch worden gekanteld en geopend. De mahonie metallic bruine kleur is in ieder licht anders en daarom erg bijzonder. De lichtmetalen 20″ wielen maken de Porsche Cayenne helemaal af.

Bekijk de video van de prachtige Porsche Cayenne

Proefrijden in de Porsche Cayenne

Bent u na het zien van deze video geïnteresseerd in de Porsche Cayenne Platinum Edition? Maak dan eens een proefrit en kijk of deze Cayenne bij u past. Neem contact met mij op en dan plannen we een datum.

Porsche Centrum Rotterdam Approved Occasion

Met nog maar 20.277 kilometer op de teller is deze Cayenne Platinum Occasion uit 2017 een zogeheten Approved Porsche. Met een Porsche Approved Occasion bent u er zeker van dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet. Deze status wordt namelijk alleen toegekend aan Porsche occasions die geheel zijn gecontroleerd door onze specialisten bij Porsche Centrum Rotterdam. Deze occasions beschikken dan ook over een volledige onderhoudshistorie.

Met een Porsche Approved Occasion kunt u ook rekenen op:
• Nationale Auto Pas
• Aflevering en volledige poetsbeurt volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Porsche
• Tot 24 maanden garantie op uw occasion, zonder kilometerbeperking of eigen risico
• Tot 24 maanden Porsche Assistance – een mobiliteitsservice voor heel Europa met een uitgebreid pakket van diensten.

Klik hier voor alle informatie en details over deze Porsche Cayenne