Video: Porsche 911 Carrera S

Omdat u deze week toch al in de shopstemming bent voor Black Friday willen we u graag deze Porsche laten zien in een video. Zien we u vrijdag in onze showroom in Rotterdam?

Een echte Porsche 911

De prestatiegedachte bij de Porsche 911 Carrera S speelt zich af op een hoger niveau. De ‘S’ staat voor sport en dat is te merken. De krachtige motor levert een maximaal vermogen van 294 kW (400 pk) en accelereert in 4,0 seconden naar 100 km/u. Daarnaast is dit model ook uitgevoerd met sportuitlaatsysteem en adaptieve sportstoelen. Het design is zo getekend dat het echt laat zien waar de roots van de 911 liggen, met een vooruitblik naar de toekomst. De 20 inch Carrera classic velgen samen met de basaltzwarte metallic lak geven deze Porsche een iconische uitstraling.

Zijn unieke eigenschappen

Aan de binnenkant kunt u genieten van een exclusief geluidssysteem van Bose. Net als een elektrisch schuifdak en een homelink systeem om vanuit de auto direct de garagedeur te openen. Opties die nog meer karakter geven aan deze mooie 911. Zie hier de uitgebreide lijst van opties van deze Porsche 911 Carrera S

Bent u benieuwd waarom wij zo enthousiast zijn over deze Porsche? Geheel in het teken van Black Friday geven wij deze zwarte Porsche 911 Carrera S wat meer aandacht met een speciale video.

Kom kijken

Heeft u de video bekeken en bent u benieuwd geworden naar deze 911 Carrera S? Wilt u deze 911 liever in het echt bekijken of heeft u een vraag? Neem contact met mij op voor vragen of het maken van een proefrit. Mijn telefoonnummer is 088 911 9 911 of mail naar [email protected]