Van rijtjeshuis naar riante villa

Rotterdam, 22 oktober 2021 – Hoewel er de afgelopen weken vooral binnen veel werk werd verricht, is er ook aan de buitenkant weer veel veranderd. Het enorme bord met ‘Coming soon. Porsche Centrum Rotterdam’ is onder andere weggehaald, immers de logo’s van Porsche Centrum Rotterdam zijn gevestigd op de buitenkant van de nieuwe locatie. De ramen worden gezeemd en de metalen golfplaten aan de buitenkant worden gesopt. Nog een stap dichterbij de opening van Destination Porsche Rotterdam.

Binnenkort krijgen we de sleutel. Een mooi gebaar van het (bijna) einde van de verbouwing en het begin van de échte verhuizing. Dankzij het harde werk van het het team van Porsche Centrum Rotterdam en de enorme groei van Porsche mogen we binnenkort verhuizen van een ‘rijtjeshuis’ naar een riante drie-onder-één-kap villa op de Spaanse Polder. Wie had dat 10 jaar geleden verwacht? Leuk feitje: eind dit jaar zitten we exact tien jaar in ons pand aan de Landaulettestraat.

De muren van de tweede verdieping zijn intussen geschilderd en wanneer we de foto’s nemen, zijn de schilders bezig met de afleverboxen en de showroom. De Porsche Platz, waar de koffiebar en leestafel zich vestigen, begint ook al zijn vorm aan te nemen. Het plafond met houten latten is gemonteerd en alleen de bar en het meubilair moeten nog worden neergezet. Het meubilair wordt ook begin november geleverd. Er komt een prachtige, grote koffiebar te staan en een leestafel met meer dan 34 zitplaatsen voor koffieleuten, werkplaatswachters en andere Porscheliefhebbers. Porsche Platz is een belangrijke ontmoetingsplek binnen Destination Porsche waar gelijkgestemden onder het genot van een goede koffie zich kunnen vermaken in onze nieuwe Porschewereld.

Lijkt het jou leuk om op de nieuwe Porsche Platz te werken in Destination Porsche Rotterdam? Zie jij jezelf als de nieuwe gastvrouw of –heer van het nieuwe Porsche Centrum Rotterdam? Wij zijn namelijk op zoek een enthousiaste vrouw of man die met plezier een lekker bakkie inschenkt en ook op introducties van nieuwe Porsche modellen en evenementen op high-end niveau zal komen te staan. We zien uit naar  je sollicitatie.

Solliciteer hier.

Volg onze verhuizing #DestinationPorsche010 op @porschecentrumrotterdam