Sport Classic Christmas

Rotterdam, 20 december 2022 – De Icon of Cool, oftewel de nieuwe Porsche 911 Sport Classic staat nu bij ons in de showroom. Deze bijzondere, gelimiteerde versie van de 911 werd afgelopen weekend gepresenteerd in onze Rotterdamse showroom tijdens het Sport Classic Christmas evenement op zaterdag 17 december. De verkopers liepen met de nieuwste Porsche kersttruien, de Taycans met kerstbomen op het dak stonden opgelijnd op de pitstraat en DJ Thomas had een kerstmannenpak aan. It’s beginning to look a lot like Christmas…

Om 12 uur ‘s middags was het de welbekende stilte voor de storm, Sport Classic Christmas startte om 14:00 uur. De oliebollen werden vers aangeleverd, de apfelstrudel werd samen met de gluhwein en de warme chocolademelk in een weihnachts huisje verwarmd en het tweede weihnachts huisje geurde naar verse erwtensoep en bratwurst mit sauerkraut. Het kerstgevoel stroomde door de showroom.

Één van de kraampjes werd gevuld door Patricia en haar man met de beste champagnes. Haar bedrijf Bubbels & Meer koopt champagnes in, direct uit Frankrijk bij kleine, zelfstandige wijnboeren. Stuk voor stuk maken zij, generatie op generatie, de lekkerste champagnes. Dat doen ze met liefde en passie. En dat proef je. Ze mogen allemaal het keurmerk vigneron indépendant voeren. Ze hebben het hele proces in eigen beheer. Van het telen van de druif, het bewerken van het terroir, het creëren van de lekkerste champagnes, het bottelen én de verkoop. Tijdens Sport Classic Christmas konden de bezoekers champagnes proeven en de lekkerste uitzoeken voor hun kerstdiner en nieuwjaarstoost.

Heb je nog een kerstcadeau nodig? Jessika, onze hostess, pakte de mooiste kerstcadeaus in, in onze Porsche Shop. Van kersttruien tot auto racebanen, van sleutelhangers tot manchetknopen, alle Porsche artikelen gingen als warme broodjes over de toonbank. En we zijn nog niet uitverkocht, dus voel je vrij om voor je last-minute kerstcadeau een bezoek te brengen aan Porsche Centrum Rotterdam.

Wil jij op de hoogte blijven van onze evenementen en uitnodigingen ontvangen? Download de Porsche24 app en rijden wordt beloond.