Rogier Groeneveld nieuwe Sales Manager Bentley Rotterdam

Rotterdam, 3 november 2021 – Rogier Groeneveld wordt na vijftien jaar als salesadviseur bij Porsche Centrum Rotterdam te hebben gewerkt de nieuwe Sales Manager van Bentley Rotterdam. De nieuwe functie betekent voor Rogier niet dat hij zijn collega’s van Porsche Centrum Rotterdam uit het oog zal verliezen. Het nieuwe pand in Spaanse Polder dat eind dit jaar wordt geopend is niet alleen een soort ‘auto-Efteling’ voor Porsche-liefhebbers, maar biedt ook Bentley en Lamborghini onderdak.

De overstap van Porsche naar Bentley is er een met een lach en een traan, bekent Rogier. “Ik heb het vijftien jaar lang enorm naar mijn zin gehad bij Porsche Centrum Rotterdam. De collega’s zijn top, ik heb het merk zien groeien, en de relatie met de klanten is hartverwarmend en blijft gewoon bestaan. Maar de kans om bij dit Britse merk Sales Manager te worden, zie ik als een prachtige nieuwe uitdaging. Gelukkig verdwijnen Porsche en alle aspecten die met het merk te maken hebben niet uit mijn zicht als we straks gezamenlijk in het prachtige nieuwe pand aan de Schuttevaerweg aan het werk zijn.”

Rogier is een autoliefhebber pur sang. Naast zijn liefde voor Porsche heeft hij ook een passie voor Britse merken. Eerder werkte hij voor Morgan en TVR. Rogier start officieel bij Bentley zodra de nieuwe vestiging in Spaanse Polder is geopend.

Rogier, het gehele team van Porsche Centrum Rotterdam wenst jou enorm veel succes en plezier met je nieuwe uitdaging bij Bentley Rotterdam! Gelukkig blijven we met elkaar onder hetzelfde dak werken.