Tor Rega

Service Adviseur
3 geschreven artikelen

De nieuwe snelheidsregels en uw navigatie

We zouden het bijna vergeten met alle andere ontwikkelingen, maar sinds vanmorgen 16 maart om 06.00 uur geldt op alle snelwegen een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. De afgelopen weken is Rijkswaterstaat bezig geweest met deze megaoperatie. In totaal moesten er liefst 4000 borden worden geplaatst, vervangen en/of voorzien van onderbordjes met tijdvenster. Porsche rijden blijft leuk, zelfs met lagere maximumsnelheden. Maar wat betekent deze maatregel voor uw navigatiesysteem?

Zo bent u voorbereid op de winter

Het winterseizoen. Bij Porsche Centrum Rotterdam zijn we er al helemaal klaar voor. De komende maanden zullen klanten zich met hun Porsche bij ons melden om winterset te laten monteren want waarom wachten met winterbanden totdat de eerste sneeuw valt? Hoe belangrijk is het precies om de banden van uw Porsche tussentijds te verwisselen? Service adviseur Tor Rega vertelt erover.

Goed voornemen: Meer kilometers maken!

Het eerste antwoord dat we krijgen wanneer we een Porsche rijder vragen naar zijn of haar goede voornemens. Op nummer één staat: Meer kilometers maken. Laat dat het goede voornemen zijn.