Jessika Schinkel-Wolfs

Gastvrouw
1 geschreven artikel

Wat was je allereerste Porsche ervaring?

Zo’n 6,5 jaar geleden kwam ik bij Porsche Centrum Rotterdam werken als gastvrouw. Ik had nog nooit in een Porsche gezeten laat staan meerijden of zelf rijden. Dus mocht ik een rondje mee rijden in een Porsche 911, met mijn collega Tor Rega van de werkplaatsreceptie. Wat een ervaring! Ik zal je eerlijk zeggen dat ik toen pas besefte hoe bij een hoop klanten van ons hun passie voor Porsche is ontstaan. Want wat een power en wat een prachtige auto. Stabiel, kracht en schoonheid in één. Wat wil je nog meer?

Wat is jouw favoriete Porsche? En waarom?

Mijn favoriete Porsche is de Porsche 911 Targa. De uitvoering van deze Porsche vind ik elegant en stijlvol. Porsche heeft hier de breedgeheupte 911 4 (S) uitgerust met de aloude Targa-beugel en een doorlopende achteruit. Het is Porsche-design op z’n best, prachtig!

Waar kunnen we je voor wakker maken?

Waar je mij voor wakker kan maken is een rit op het circuit in een Porsche 911 GT3 RS! En een grote zak patat (van Bram Ladage) met pindasaus en mayonaise, hahaha!
Vertel eens wat over een van jouw hobby’s. 
Ik hou wel erg van film/series kijken. Ook ga ik graag naar bootcamp, lekker sporten in de buitenlucht.
Mijn twee dochters vallen ook wel een beetje onder “mijn hobby”! Die nemen genoeg tijd in beslag, en daar kan ik ook erg van genieten.