Harrie van Ham

Vestigingsmanager
28 geschreven artikelen

Porsche presenteert vernieuwde Cayenne: meer luxe, meer performance

Porsche heeft de derde generatie van de Cayenne grondig vernieuwd. Niet alleen op het gebied van aandrijving en onderstel, maar ook het design en de uitrusting werden stevig onder handen genomen. Bovendien heeft Porsche de bandbreedte tussen on- en offroad-prestaties enerzijds en luxueus comfort anderzijds voor de vernieuwde Cayenne nóg groter gemaakt.

Harrie van Ham is trots

‘Trots’. Het is het eerste woord dat vestigingsmanager Harrie van Ham te binnen schiet als hij het over het knallende ‘Connect & Celebrate’ feest heeft. Porsche Centrum Rotterdam hield dat ter gelegenheid van de opening van het splinternieuwe pand aan de Schuttevaerweg in de Spaanse Polder. Het team van Harrie ontving maandag 19 september zo’n 700 gasten die tot de late uurtjes doorfeesten. “Bestaande vriendschappen werden versterkt; nieuwe vriendschappen gesloten. Het was een groot familiefeest met gelijkgestemden.”

De nieuwe Porsche 911 GT3 RS: gebouwd om maximaal te presteren

De nieuwe Porsche 911 GT3 RS maakt geen geheim van zijn intenties: hij is compromisloos ontworpen om maximaal te presteren. Bij de 386 kW (525 pk) high-performance circuitauto-met-een-kenteken is meer racetechnologie dan ooit toegepast. Naast de hoogtoerige atmosferische motor met honderd procent race-dna en een intelligente lichtgewicht constructie bewijzen vooral de koeling en de aerodynamische systemen de directe relatie met zijn autosportbroer, de 911 GT3 R.

Porsche viert 90-jarig bestaan Hockenheimring met speciale Taycan GTS

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de Hockenheimring presenteert Porsche de eerste special edition van zijn volledig elektrische sportwagen: de Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition.

De Taycan Sport Turismo: allrounder met focus op dynamiek

De Taycan Sport Turismo, de nieuwste iteratie van de elektrische sportwagen van Porsche, is binnenkort leverbaar in een groot aantal uitvoeringen. Hij combineert de praktische voordelen van de Taycan Cross Turismo met de on-road dynamiek van de Taycan Sedan. Vanaf eind februari is de GTS leverbaar en de andere uitvoeringen volgen medio maart. Een opvallende feature is het panoramadak met Sunshine Control, waarmee het dak mat of transparant is te maken.

Trots

Destination Porsche Rotterdam aan de Schuttevaerweg in Rotterdam is open. Drie dagen lang hebben alle medewerkers van Porsche Centrum Rotterdam gebuffeld om de complete inventaris van de Landaulettestraat naar het nieuwe pand te verhuizen. Spaanse Polder is nóg mooier geworden dan iedereen had durven dromen. “Ik ben trots op het prachtige pand én op het fantastische team dat hier werkt,” zegt vestigingsmanager Harrie van Ham.

Team klaar voor de verhuizing

Porsche Centrum Rotterdam krijgt de groene vlag: het complete team verhuist 10, 11 en 12 december naar een schitterend nieuw pand aan de Schuttevaerweg in Spaanse Polder. Gedurende drie dagen gaan de deuren dicht en gaan alle medewerkers flat-out om alles over te huizen. “Het is een logistiek hoogstandje waar we allemaal zin in hebben,” zegt vestigingsmanager Harrie van Ham. “13 december draaien we weer.”

Destination Porsche ‘Het is een droompaleis’

Direct aan de A20 in de Rotterdamse Spaanse Polder verrijst de nieuwe spectaculaire vestiging van Porsche Centrum Rotterdam. De dealer groeide letterlijk en figuurlijk mee met Porsche, waardoor het huidige pand aan de Landaulettestraat bijna uit zijn voegen barst. Vestigingsmanager Harrie van Ham kan niet wachten de verhuisdozen in te kunnen pakken. “Ons nieuwe pand aan de Schuttevaerweg is een droompaleis. Dit is wat Duitsers affengeil noemen.”

Berichtgeving datalek RDC

De politie heeft Pon Porsche Import op de hoogte gesteld van een digitale inbraak als gevolg van het datalek bij RDC eerder deze week. Hierbij zijn vertrouwelijke klantgegevens buitgemaakt. Wij doen op dit moment onderzoek en zijn in nauw contact met de relevante autoriteiten. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren en doen er alles aan om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken.