Giulia Chiappetta

Gastvrouw
2 geschreven artikelen

Contactgegevens

Wanneer u vragen heeft over een van mijn artikelen of de evenementen die plaatsvinden bij Porsche Centrum Rotterdam, dan ben ik te allen tijde bereikbaar per mail en telefoon.
E-mailadres: info@porschecentrumrotterdam.nl
Telefoonnummer: +31889119911

Mijn allereerste Porsche ervaring

Dat was met de Porsche 70 Years op circuitpark Zandvoort. Ik was een tijdelijke gastvrouw voor Porsche centrum Rotterdam. Voor dit evenement was ik gevraagd om te werken. Rond 15:00 ‘s middags hadden 10 klanten de mogelijkheid om een rondje op het circuit mee te rijden. Na 3x tellen bij de start van de race kwam ik erachter dat ik zelf nummer 10 was. Blijkbaar was er iets mis gegaan met de aanmeldingen, wat vervelend nou…. Hoe minder mensen met mij bij de start hoe meer kriebels van spanning in mijn buik. Hier zat ik dan als bijrijder, ingesnoerd in de stoel naast een coureur. Voor de start en bij het groene licht gelijk vol gas. Wat een onbeschrijflijk gevoel, wat een onbeschrijfelijk geluid en wauw wat een onbeschrijfelijke auto.

Mijn favoriete Porsche

Een Porsche 918 Spyder is natuurlijk erg gaaf. Maar als ik zou mogen kiezen word het toch een Cayenne. Een mooie Porsche met karakteristieke uitstraling.

U kunt me wakker maken voor

Sta voor de deur met een volgeladen auto. We gaan een roadtrip door Italiƫ maken. Zelf wijn maken in de bergen, langs bij mijn familie en natuurlijk eindigen wij in het zuiden op het strand.

Mijn hobby’s

Moodboards maken. Materiaal bij elkaar verzamelen dat een stijl van iets of iemand vormgeeft in allerlei aspecten. Ik zal wat van mijn Porsche moodboards op het blog plaatsen.