Ed van der Lans

Directeur
3 geschreven artikelen

Solliciteren in Porsche Leipzig

Dat medewerkers van CarPort Rotterdam elke dag fluitend naar hun werk gaan, kunnen ze in de Spaanse Polder bevestigen. Nu is CarPort Rotterdam op zoek naar Technisch Specialisten, Magazijnmedewerkers en versterking in de teams van de Paint Protection Folies en de Autospuiters. Als beoogd nieuw talent doorloop je verschillende sollicitatierondes met als ultiem hoogtepunt een weekend naar de Porsche fabriek in Leipzig. Samen met je toekomstige collega’s kijken we of je bij het team past. After Sales Manager Ed van der Lans vertelt over deze unieke aanpak.

Goed onderhoud betaalt zich uit

Maar liefst 333.300 kilometer legde een klant van Porsche Centrum Rotterdam af in zijn Porsche 991 Turbo S. De auto, die wordt beschreven als ‘the highest-mileage Turbo S in the world’, werd onlangs geveild door veilinghuis Bonhams. Ondanks zijn intergalactische kilometerstand reed hij nog als een fabrieksnieuw exemplaar. “Dat is mede te danken aan het onderhoud dat de klant altijd stipt door ons heeft laten uitvoeren,” aldus After Sales Manager Ed van der Lans.

‘Het nieuwe pand is een vat vol nieuwe ideeën’

Sinds Ed van der Lans in januari 2017 startte als After Sales Manager van Porsche Centrum Rotterdam, heeft hij er samen met zijn team alles aan gedaan om de klanten op de meest goede manier te ontzorgen.