Bastiaan Nederlof

Classic Service Adviseur
7 geschreven artikelen

Porsche Club 928 Nederland Meeting

Porsche is verknocht aan zijn heritage. Dat hebben we afgelopen zaterdag weer mogen ervaren met de Porsche Club 928 die bij ons langskwam voor een Porsche 928 Meeting.

Tour of Legends 2022

Een stukje toeren is leuk en aardig. Maar een stukje toeren in een Porsche is next level. Daarom introduceert Porsche de tweede editie van de Tour of Legends met als doel om Porsche eigenaren erop uit te laten gaan met hun sportwagen. Porsche Centrum Rotterdam neemt je 30 juli mee met de ‘Morning Glory’ van de Tour of Legends. We toeren langs de mooiste bezienswaardigheden, dorpen, stranden én natuurgebieden van Zuid-Holland en eindigen in Zeeland.

Op de brug: Porsche 944 Turbo

Een poos geleden hadden we de Porsche 911 Turbo uit bij ons op de brug en dat specifieke artikel maakte veel los bij onze klanten. Die vonden het zo leuk om te lezen dat we naar aanleiding daarvan nog een leuk verhaal met jullie kunnen delen. Onlangs hebben we met veel plezier een prachtige Indisch rode Porsche 944 Turbo mogen verzorgen. Na aflevering van de Porsche belde we met de eigenaar.

Start uw Porsche classic project

In de tijd dat gevraagd wordt om thuis te blijven, is er wellicht ruimte om uw klassieke Porsche project af te maken. Zodat wanneer het weer kan, u volop kan genieten van uw klassieke Porsche. Kunnen wij u helpen met uw Porsche Classic project?

Cosmetic Repair Days: Het gevoel van een nieuwe Porsche

Met de Cosmetic Repair Days herstellen wij kleine deukjes, krassen en oneffenheden in de lak of het interieur en maken wij Porsches weer als nieuw. Hoe klein de schade ook is, het is altijd vervelend. Maak nu gebruik van de Cosmetic Repair. Van 1 november tot 31 december 2020 hanteren wij speciale tarieven voor herstelwerk.

Op de brug: Porsche 993 Turbo

Op de brug hebben we vandaag een Porsche 993 Turbo. Lees het verhaal achter deze prachtige Twin Turbo.

Bastiaan benoemd tot Classic Service Adviseur

Met veel trots kan ik u vertellen dat ik deze week benoemd ben tot Classic Service Adviseur bij Porsche Centrum Rotterdam. Dat is gelijk een mooie kans om mezelf voor te stellen.