Porsche Rotterdam Cycling Tour

Rotterdam, 12 september 2023 – De derde editie van de Rotterdam Cycling Tour is een feit. Afgelopen zondag hebben we met 60 toppers gefietst om geld op te halen voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de Rotterdam Fund Racers. We bedanken onze sponsors Frame Vastgoed, Cérélia Netherlands B.V., 1NUL8-Group, Schaap en Citroen, Gardens Beyond Imagination en Frans Mets De Bedderij voor hun bijdrage. Zonder hen hadden wij nooit zoveel geld bij elkaar kunnen verzamelen. Daarnaast willen we Lars van den Broek van Koers is Koers bedanken voor het uitzetten van de mooie fietstocht en het team van motards bedanken voor de begeleiding van de tour, zodat alles veilig en vlot verliep.

Na een druilerige en regenachtige periode, kwam plotseling de zon weer tevoorschijn en werd het schitterend weer voor een weekje. Precies in die week mochten wij met 60 fietsers de Rotterdam Cycling Tour 2023 fietsen. We begonnen vroeg, want het zonnetje werd in de middag erg heet. Na een klein ontbijt en uitgebreide veiligheidsinstructie, pakten de sportieve deelnemers hun fiets bij de hand om zich op te stellen voor de start. Vol goede moed startten zij om 09:00 uur ‘s morgens de 90 kilometer lange tour door de brandende zon richting Hoek van Holland en door het Westland. De pauze inclusief appeltaart van Bakkerij Schalke vond plaats bij Gardens Beyond Imagination. Een rondje door de prachtige showroom vol buitendouche’s en luxe tuinen was verkoelend en verrassend voor de deelnemers.

Giovanni van Bronckhorst Foundation

Naast de sportieve uitdaging, hebben we ook samen geld opgehaald voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation. De foundation zet zich in voor kinderen die veel beter zou kunnen presteren, dan ze nu doen. De kinderen worden ook wel de aanvoerders van hun eigen toekomst genoemd.

Bij terugkomst van de Rotterdam Cycling Tour bij Porsche Centrum Rotterdam stond 1NUL8-Catering klaar met een heerlijke, warme herstelmaaltijd. Met een voldaan en goed gevoel vertrok iedereen na de cheque-uitreiking voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de Rotterdam Fund Racers.

We zijn trots op alle deelnemers en sponsors!