Porsche Club 928 Nederland Meeting

Rotterdam, 22 september 2023 – Porsche is verknocht aan zijn heritage. Dat hebben we afgelopen zaterdag weer mogen ervaren met de Porsche Club 928 die bij ons langskwam voor een Porsche 928 Meeting. Meer dan 20 Porsche’s 928 verrijkten onze parkeerplaats.

De dag begon met een bijeenkomst op de parkeerplaats van Porsche Centrum Rotterdam waar alle Porsche’s 928 geparkeerd stonden. Alle eigenaren kletsen natuurlijk graag over hun unieke Classic en zijn na lange tijd weer herenigd met elkaar. Bij binnenkomst stonden de petit fours met het Porsche Club 928 logo klaar bij de koffie en begon niet veel later de technische presentatie die Richard en onze Classic adviseur Bastiaan samen hadden voorbereid.

Full Rotterdam Experience

De rondleiding startte na de technische presentatie. De technische presentatie bevatte zelfs een bonnetje van een servicebeurt van de Porsche 928 van Richard die door Rob was uitgevoerd bij Porsche Centrum Rotterdam in 1996. Rob is nog steeds Classic monteur bij Porsche Centrum Rotterdam en begeleide ook de rondleiding door heel CarPort Rotterdam.

De rondleiding eindigde in de werkplaats met nog een technische vragenronde bij de Porsche 928 op de brug. Onze Classic monteurs Douwe en Rob hielpen de technische vragen te beantwoorden. Na het technische gedeelte heeft iedereen van een heerlijke lunch van de Rotterdamse Ballentent mogen genieten. Tot slot reed iedereen naar de SS Rotterdam voor een mooie fotoshoot. Kortom, een fantastische Porsche Classic dag.