Porsche Centrum Rotterdam vervult meisjesdromen

Rotterdam, 25 mei 2022 – De Girlhood Dreams. Porsche zet zich in voor meisjesdromen. Immers, iedereen is bekend met het fenomeen ‘jongensdroom’. Het is niet zomaar een droom; het is een droom waarvan jongens hopen dat deze realiteit zal worden. Als je zoekt op het woord ‘meisjesdroom’, krijg je veel minder aansprekende resultaten. Het is onze overtuiging dat meisjes net zo groots mogen dromen als jongens. Daarom wordt Porsche de supporter van de meisjesdroom in deze campagne – Girlhood Dreams.

Porsche Centrum Rotterdam mocht gisteren de meisjesdroom van 16 dames werkelijkheid maken: racen op Circuit Zandvoort tijdens het evenement Racing Female. De dag begon met korte presentaties van twee deelnemende dames die hun Girlhood Dream hebben gevolgd. Een van de dames heeft haar eigen advocatenkantoor, gespecialiseerd in familierecht. De andere dame werkt samen met de beste champagnehuizen van Frankrijk.

Na de presentaties was er tijd voor een simulatorsessie waar de dames konden kennismaken met het circuit en rustig de baan mochten verkennen. Daarna begon de activiteit waar het allemaal om draaide: racen onder begeleiding van een ervaren coureur op het circuit. Iedere deelnemer had de gelegenheid om twee keer een halfuur zelf te rijden in een Porsche 911 Carrera of 718 GTS met een coureur in de bijrijderstoel die instructies gaf tijdens het racen. Gedurende de race werd de honger gestild met een heerlijke barbecue. De race werd afgesloten met Champagne en een toast op een geslaagde dag.

De day after waren de reacties lovend: ‘Nogmaals bedankt voor de super leuke dag gisteren’ en ‘We hebben enorm genoten’ en ‘Coureur zijn is echt topsport, wat een energie kost dat racen!’. Bovenal was dit evenement ‘voor herhaling vatbaar’. Bedankt voor het enthousiasme en de enorme hoeveelheid energie. Tot de volgende!

Op de hoogte blijven van alle evenementen van Porsche Centrum Rotterdam? Download Porsche24.