Porsche Approved occasion uitgelicht

Is de Carrera S u wat te gewoontjes, maar vindt u de GT3 te extreem? Dan heeft Porsche sinds jaar en dag de oplossing: de 911 Carrera GTS. Dit is dé Porsche om elke dag van de week plezier mee te hebben. We hebben een gebruikte 991 3.0 Carrera GTS staan die alle lekkers in zich heeft, te beginnen met de kleur. Classic Senior Sales Executive Rogier Groeneveld vertelt.

Bent u geïnteresseerd in de Porsche 911 Carrera GTS met Porsche Approved garantie? Kijk dan hier op onze website of neem contact op met Rogier Groeneveld voor meer informatie. Rogier is bereikbaar per mail of telefoonnummer op: 088-911 9 911

Allround 911

Elke 911 is natuurlijk een feestje om te rijden. Maar dat geldt al helemaal voor de GTS; dit is het model waarvoor je moet gaan als je een allround 911 zoekt. De GTS is communicatief, snel en veilig. De drie letters GTS staan voor Porsche rijden puur. De Porsche 997 MK2 was de eerste 911 die leverbaar was als GTS. Sinds dat moment zet Porsche van elk model dat het eind van zijn cyclus nadert een aantrekkelijke GTS-versie in de showroom. De GTS is een sportwagen waarmee je gemakkelijk naar een verre bestemming kunt rijden, relaxed kletsend met je reisgenoot. Maar de volgende morgen kun je er ook snoeihard over de bergpassen mee rijden, terwijl je reisgenoot nog op bed ligt. Ergo: de GTS biedt ‘the best of both worlds’. Hij heeft de rijdynamiek van de GT3 maar combineert dat met de beschaafde eigenschappen van een Carrera S.

Paint to Sample

We hebben momenteel een haast fabrieksnieuwe 991 Carrera GTS als Approved Occasion in Rotterdam staan: een tweede serie 991 uit 2017 met een 3.0-liter boxermotor die is gekoppeld aan een zeventraps PDK, dus eentje met dubbele turbo. Deze motor levert 451 pk – 31 pk meer dan een gewone S – dus het is een bom op wielen. Hij is heel bijzonder door zijn kleur: Speedgelb. Dat is een zogeheten Paint to Sample-kleur, kortweg PTS, een lakkleur die buiten de standaard kleuren valt. We hadden deze met alle toeters en bellen besteld als voorraadauto, maar nog voordat we ‘m in de showroom hadden gezet was ie al verkocht. Hij is voorzien van vele extra’s die ‘m nog aantrekkelijker maken. Wat highlights? Een adaptief demping systeem, bijvoorbeeld. Maar ook 20 inch velgen, alcantara bekleding en aluminium interieur afwerking, Sport kuipstoelen met memory pakket en keramische remmen met die prachtige gele klauwen die mooi bij de lakkleur passen. Zijn hele autoleven lang – dat is pas 67.800 kilometers – is hij door ons in Rotterdam minutieus geserviced. Omdat we van deze GTS overtuigd zijn, is hij uiteraard voorzien van de Porsche Approved Garantie. Die dekt alle onderdelen van een Porsche en biedt hetzelfde serviceniveau als de fabrieksgarantie. Kortom: deze bomvolle 991 GTS is gewoon lekker. En niet alleen door zijn kleur. Geel is goed.