Opening Inter Scaldes

Kruiningen, 23 januari 2024 – Op 11 december vierden Jeroen en Sanne Achtien na een uitgebreide verbouwing het vernieuwde Inter Scaldes. In samenwerking met bevriende chefs werden maar liefst 15 Michelinsterren samengebracht voor het heropeningsfeest. Gasten werden meegenomen op een culinaire ontdekkingsreis die liep van de lounge tot aan het restaurant en zelfs in de keuken. Onderweg ontmoetten zij de sterrenchefs die ter plekke hun gerecht creëerden. En na afloop van het feest werden de gasten netjes thuisgebracht door de chauffeurs van Porsche Centrum Rotterdam in de nieuwste Porsche Cayenne, Taycan of Panamera. 

In januari 2023 werd bekend dat Jeroen Achtien, een getalenteerde chef-kok met inmiddels 2 Michelinsterren op zijn naam, de nieuwe chef zou worden van het prestigieuze sterrenrestaurant Inter Scaldes. Hij verlaat, samen met zijn partner Sanne, hun Restaurant Sens in Vitznau, Zwitserland. Jeroen verdiende daar 2 Michelinsterren. Sanne stond aan zijn zijde en vervulde haar rol als front-office manager.

Hun grootste kracht als een samenwerkend stel ligt in hun gedeelde motivatie, maar ze hebben ook diep respect voor elkaars vakgebied. Jeroen: “Hetgeen wat Sanne doet, zou ik nooit kunnen en andersom geldt dat ook. Dat maakt de bewondering voor elkaars werk ook zo groot. Tegelijkertijd zijn we niet bang om kritisch te zijn en staan we altijd open voor verbetering.”

Wij willen Jeroen en Sanne graag veel succes en geluk wensen met hun fantastische avontuur! En we raden natuurlijk iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen bij het nieuwe Inter Scaldes.