Ontdek meer van uw Porsche met Porsche24

De Porsche24 app geeft u de mogelijkheid nog meer met uw Porsche te ervaren. Wij vroegen in een interview aan Porsche rijder Reinier van Beest wat zijn ervaringen zijn met Porsche24 en waarom hij het leuk vindt om de app te gebruiken. 

De Porsche24 app

Porsche24 is het eerste initiatief dat Porsche rijders beloont voor wat ze het liefst doen. Porsche rijden. Door het samenbrengen van events, routes, nieuws en trainingen inspireert Porsche24 u om nog meer met uw Porsche te beleven. Via de Porsche24 app verdient u punten en badges met elke gereden kilometer en elk evenement waaraan u heeft deelgenomen. Hoe meer punten u verdient, hoe hoger het level is dat u bereikt. Het eerste doel is level Silver, hierna volgen Red en Yellow. Per level zijn er weer andere privileges en leuke extra’s. Als level Silver member ontvangt u bijvoorbeeld het eerste jaar vijf keer het toonaangevende internationale Porsche magazine, Christophorus.

U kunt hier de Porsch24 app downloaden.

Porsche rijder Reinier van Beest

Waarom rijdt u Porsche?
Ik ben al heel mijn leven autogek. Na vele sportieve auto’s van diverse merken gehad te hebben (met name Alfa Romeo’s, variërend van de Alfa 75 tot de Giulia en Giulia GT) iets meer dan vier jaar geleden m’n eerst Porsche gekocht, een 3.2 Carrera uit 1985. Vier jaar en vier 911-jes verder heb ik nu een 997 Carrera S uit 2010 en een 3.2 Carrera uit 1985. Wat me zo aanspreekt aan Porsche, en dan met name de 911, is het tijdloze design, het sportieve karakter en de degelijkheid en prachtige techniek.

Waar gebruikt u de Porsche vooral voor?
Het zijn auto’s voor ‘erbij’. De 997 gebruik ik semi dagelijks, de 3.2 af en toe voor tourritjes en evenementen. De 3.2 zou ik eigenlijk vaker moeten gebruiken.

Welk evenement trok u het meeste aan dit jaar?
70 jaar Porsche op Zandvoort in juni dit jaar.

Wat is de mooiste route die u ooit gereden heeft?
Zoveel mogelijk via binnenwegen door Frankrijk via Zwitserland uiteindelijk in Frejus belandt. Helaas was dit niet in een Porsche.

Waar spaart u voor in Porsche 24? Is er een doel dat u graag wilt behalen?
Ik spaar nergens in het bijzonder voor maar behalen van de Red status is een mooie uitdaging. Ik ben benieuwd naar de privileges die hier aan gekoppeld zijn.

Download de app en start met sparen

Heeft u een Porsche maar hebt u de app nog niet geïnstalleerd? Wij laten u zien hoe dit werkt.

Stap 1: Download de app via deze link.
Stap 2: Vul uw gegevens in om uw Porsche in de app te registreren. Zo kunnen we u bij level Silver bijvoorbeeld het Porsche magazine Christophorus toesturen.
Stap 3: Schrijf u in voor events, rijtrainingen, routes en meer!