Meer service bij Destination Porsche

Rotterdam, 24 juni 2021 – Het pand aan de Schuttevaerweg ontwikkelt zich met de dag. Zoals te lezen in de vorige update, heeft Ed van der Lans verteld over de verschillende afdelingen die we vanaf de intrek in Destination Porsche inhuis gaan uitvoeren. Dit betreft Porsches poetsen en de schade-afdeling. Deze zijn intussen goed zichtbaar in het nieuwe pand.

Het aantal bruggen in de nieuwe werkplaats wordt verdubbeld ten opzichte van onze huidige werkplaats. Deze zijn momenteel zichtbaar door de hoofdletter I-vormige gaten in de vloer. De vloer van de werkplaats is betegeld en de balken in het plafond zijn gezet. Zo begint de begane grond werkelijk op onze nieuwe Porsche werkplaats te lijken.

Op de eerste verdieping, aan de voorzijde van het pand bevindt zich de nieuwe inhuis schade-afdeling. Hier zijn een soort puzzelstuk-vormige gaten in de grond gegraven om de liften in te bouwen voor de schade-auto’s.

Aan de buitenkant van het pand zijn ondertussen de elementen bevestigd die de grote, lichtgrijze metalen platen dragen. Dit design is volgens de nieuwe Porsche Corporate Identity. Waar deze op ons huidige pand glad en een gesloten vorm zijn, zijn de platen op het nieuwe pand anders, met een open, golvende lijn erin die gebaseerd is op de achterkant van de nieuwe Porsche 911. Een voorbeeld hiervan is het nieuwe pand van Porsche Palm Springs, California. Dat pand is al volledig volgens de nieuwe style van Porsche.

Volg onze verhuizing #DestinationPorsche010 op @porschecentrumrotterdam