Legendary Rally

Rotterdam, 4 augustus 2022 – De Tour of Legends rally werd gereden door 30 enthousiaste Porscherijders uit Rotterdam en omstreken. Er waren zelfs 2 deelnemers uit België. De zon scheen en alle type Porsches waren goed vertegenwoordigd. Van 964 tot Taycan, deze rally was voor iedereen geschikt. Op zaterdag 30 juli werd de Morning Glory rally gereden als onderdeel van de Tour of Legends bij Porsche Centrum Rotterdam.

Onze dealer was het startpunt. Bij binnenkomst was er tijd voor een kopje koffie, een lekker croissantje en een korte uitleg over de rally. Daarna ging iedereen van start en reed met behulp van een bolletje-pijltje route richting de eerste tussenstop. Tijdens de tour werden de rallyrijders uitgedaagd door middel van spelelementen, zoals letters opschrijven die langs de route stonden opgesteld, foto’s op de juiste volgorde te zetten en stempels verzamelen die langs de route hingen. Ook waren er een paar grapjes gemaakt in de route en werden sommige rallyrijders een andere kant op gestuurd. De bolletje-pijltje route werd afgewisseld met een fotoroute om de navigator alert te houden.

De finish was in Zeeland op de Brouwersdam, waar alle Porsches mooi opgesteld op de dam konden parkeren. Strandclub Zee ontving de rallyrijders met een glas Cava en oesters en hier werd onder het genot van een uitgebreide lunch, letterlijk boven de zee, de uitslag van de rally gedeeld.

Bedankt voor de enthousiaste opkomst en de glimlach die wij de hele dag hebben gezien bij onze rallyrijders. Op naar de volgende!