Kampioenschap vieren

Rotterdam, 30 mei 2023 – We zijn kampioen. We boeken overwinning na overwinning en de huldiging op de Coolsingel op 15 mei was een massaal Rotterdams feest. Porsche Centrum Rotterdam heeft het voetbalseizoen van de Eredivisie afgesloten met het Kampioenen Diner in de spelerstunnel van Feyenoord. Samen mochten we het heilige, groene gras betreden van de Rotterdamse voetbaltempel voor de borrel. En daarna genoten we van het diner in de spelerstunnel.

Met 50 Feyenoord fans en tevens Porsche-rijders zijn we naar het mooiste stadion van Nederland gegaan voor een VIP experience behind the scenes. We verzamelden in het Maasgebouw om daarna met z’n allen naar de spelerstunnel van Feyenoord te lopen en op te lijnen. Onder luid applaus, van de ‘applausknop’, werden we ontvangen op het veld en zochten we een mooi plaatsje in de zon met een drankje.

Prijzenkast en persplekken

Na een verfrissend drankje in de zon, kregen we een uitgebreide rondleiding langs de prijzenkast van Feyenoord, de persruimtes en de kleedkamers. Ook mochten we even plaatsnemen op de business seats en bezochten we de businesslounge. Na het tekenen van de contracten, gingen we weer terug naar de spelerstunnel om lekker een hapje te eten.

Onvergetelijke ervaring

Het diner bestond uit een kleine pokebowl, een heerlijke loempia, gevolgd door een echte Rotterdamse ‘kuipsalon’ en tot slot een ijslolly. ‘Ik zit wekelijks in de Kuip, maar eten in de spelerstunnel, nee dat heb ik nog nooit gedaan’, klonken meerdere reacties op dit unieke diner. Ook zei een klant: ‘Echt zo gaaf en gers om op deze manier achter de schermen te kunnen kijken en dan ook nog de primeur te mogen beleven om in de spelers tunnel te mogen eten. Dank je wel PCR!’

Blijf op de hoogte van onze Porsche Centrum Rotterdam dealer stories.