Het weekend goed beginnen

Rotterdam, 29 juli 2022 – We blikken terug op de tweede editie van de VrijMiBo met het thema zintuig proeven. Het was weer een groot succes. Onder het mom van support your locals hebben we de catering van 1NUL8 uitgenodigd om onze hapjes en drankjes te verzorgen. De sfeer was goed, de drankjes waren verfrissend en de hapjes vers.

Een kleine verrassing maakte deze avond extra bijzonder. Na een opening van Robert Doornbos, kwam Quido de Graaf op het podium voor een private concert. Echter, wisten enkele collega’s dat onze schademonteur Remon ook bijverdiendt als artiest. Remon trok de stoute schoenen aan en zong samen met Quido ‘Vrienden blijven voor altijd’. Alle bezoekers, inclusief collega’s, werden enthousiast van deze samenwerking. Remon vertelde achteraf: “Ik ben al jaren in het vak en eigenlijk nooit meer zenuwachtig. Maar dit was wel even anders, je kunt immers maar één keer een eerste indruk achterlaten. Het voelde even alsof ik weer voor de eerste keer moest optreden voor mijn familie. Maar gelukkig ging het hartstikke goed en mag ik vaker optreden van mijn collega’s.”

De VrijMiBo bij Porsche Centrum Rotterdam is een terugkerend evenement en wordt gehouden om te kletsen, ervaringen uit te wisselen en je weekend meteen goed te beginnen. Houd de app Porsche24 goed in de gaten om geen evenementen van ons te missen.