Goed voornemen: Meer kilometers maken!

Het eerste antwoord dat we krijgen wanneer we een Porsche rijder vragen naar zijn of haar goede voornemens. Op nummer één staat: Meer kilometers maken.

Laten we met elkaar afspreken dat we samen ons best gaan doen om dit voor elkaar te krijgen. Wij publiceren de mooiste routes in de Porsche24 app en organiseren leuke events over de mooiste wegen van Nederland. Als u dan meerijdt, kunnen we eind 2019 terugkijken op een mooi jaar met veel kilometers.

Get out and drive

Zoals Magnus Walker zegt: “Get out and drive”. Daar zit een waarheid in. Regent het?… uw Porsche smelt er niet van, dus kies eens de minst makkelijke auto en draai de sleutel om. Uiteindelijk gaat het om de beleving!

Vind u het spannend om met uw Porsche in de regen te rijden? Meld u dan aan voor onze Warm-up, Precision and Performance rijtrainingen. Dat kan nu alvast per mail en later in het jaar via de Porsche24 app, of boek een Porsche Advanced Drivers Training via 088 911 9 911.

Het ultieme plezier

Meer kilometers maken met een Porsche hoeft niet gelijk te betekenen dat het in uw eigen Porsche moet zijn.

IJsreizen staat al jaren bovenaan het ‘Most Wanted’-lijstje van de Porsche fanaat. De boekingen lopen snel vol dus neem gauw contact met ons op wanneer u in 2019 wilt ijsrijden.