Een bijzonder kerstcadeau

Wat is er leuker dan om ‘s ochtends wakker te worden met allemaal kerstcadeautjes onder de boom? Ieder kind, maar ook volwassenen zullen een lach op hun gezicht krijgen bij het zien van een leuk kerstcadeau verpakt met Porsche inpakpapier en een mooie strik. Elk jaar is het een uitdaging om een origineel kerstcadeau te vinden en Porsche Centrum Rotterdam helpt u hier graag mee.

Eindelijk de leukste en gezelligste tijd van het jaar, namelijk Kerstmis, en wat hoort er bij Kerst? Inderdaad, kerstcadeaus. Een klein geschenkje of een groot cadeau? De zoektocht naar kerstcadeaus is vaak niet zo simpel. Op onze webshop hebben wel veel leuke artikelen beschikbaar en is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom hebben we speciaal voor u een leuke selectie gemaakt voor onder de boom. Veel cadeautjes zijn in onze webshop uit voorraad leverbaar.

Lederen dames handschoenen, zwart

Een warm cadeau voor de koude winterdagen. Stijlvolle en klassieke rijhandschoenen voor dames, voor perfecte grip op het stuurwiel van uw Porsche. Voorzien van twee geperforeerde stroken aan de voor en achterkant.

De prijs: 132,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop

 

 

 

Badjas unisex - Martini Racing

Gaat u voor ultieme comfort en een warm dekentje waar u in kunt verdwijnen? Een heerlijke badjas met capuchon in de huisstijl van Martini Racing. Daar kun u de hele winter wel in wegkruipen. Gewoon lekker voor thuis, in de sauna of bij het zwembad. De buitenkant is gemaakt van zacht geweven velours en badstof aan de binnenkant. De badjas heeft twee zakken.

Voorzien van Martini Racing borduurwerk op de rechterarm, Martini Racing Porsche-embleem op de linker bovenarm en Porsche-logo op de ceintuur.

De prijs: 132,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop

 

De 911 Speedster Heritage Package (991), 1:18

Er is een woord dat samenvat waar Porsche voor staat: Speedster. Want dat concept belichaamt de oerwaarden van Porsche: purisme, lichtgewicht constructie, efficiëntie en ongefilterd rijplezier. De tot 1.948 stuks gelimiteerde bijzondere jubileumuitgave is een eerbetoon aan een idee dat als een lange, kronkelende weg door de geschiedenis van Porsche loopt. Ter ere hiervan bieden wij u dit hoogwaardige en gedetailleerde verzamelmodel van de 911 Speedster 991 aan.

De prijs: 255,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop

 

 

Kunststof iPhone 11 Pro case, 917 Salzburg

Een strak telefoonhoesje speciaal voor de kerst, de Kunststof Porsche case voor de iPhone 11 Pro. Het ontwerp is geïnspireerd op het design van de 917 Salzburg.

De prijs: 19,55 euro. Klik hier en ga naar de webshop

 

 

 

 

Sjaal en muts, Essential Collectie

Een kerstcadeau wat u vast niet zal zijn ontgaan: heerlijk warme sjaal en een muts . De sjaal en muts houden u lekker warm tijdens koude winterdagen. De set bestaat uit een gebreide muts en sjaal met reflecterend ‘PORSCHE’ label.

De prijs: 102,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop

 

 

 

Sportchronograaf horloge, 911 Collectie

De kleuren en design elementen van dit horloge zijn geïnspireerd op het dashboard van de Porsche 911. Een prachtig horloge als eerbetoon aan de iconische 911.

Het horloge is voorzien van PVD coating. PVD is een dunne, zeer sterke laag die op een roestvrijstalen kast of horlogeband wordt aangebracht om het horloge te beschermen tegen krassen.

De Caoutchouc-riem is een hoogwaardige soort rubber. De sluiting is gegraveerd met de Porsche belettering. Het horloge is gemaakt in Zwitserland.

De prijs: 718,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop

Thermosbeker "Pink Pig"

Thermosbeker van hoogwaardig dubbelwandig roestvrij staal en uitgevoerd in de kleuren van de legendarische 917 Pink Pig. De thermosbeker heeft het Porsche schild op de buitenkant. De beker houdt warme dranken warm en koude dranken koud.

De prijs: 46,20 euro. Klik hier en ga naar de webshop

 

 

 

Porsche Design zonnebril, licht goud

Niet alleen wordt het aangeraden om een zonnebrillen in de zomer te dragen maar het is minstens zo belangrijk dat wij onze ogen in de winter beschermen. Deze zonnebril van Porsche Design was in 1978 de eerste zonnebril ter wereld met een mechanisme om de glazen te verwisselen en is meer dan 6 miljoen keer verkocht. De zonnebril, gemaakt van hightech-materiaal, is nu ook verkrijgbaar in de Porsche Driverʹs Selection shop.

De prijs: 391,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop

 

 

Team Porsche Centrum Rotterdam wenst u een fijne kerst!