Deze Porsche Taycan is klaar voor de winter

Naam
Functie
His favorite
Kleur
Interieur
Waarom deze Taycan?
Het lekkerste onderdeel
Prijs
Prijs als getoond
Bob Ledder
Senior Sales Executive
Porsche Taycan Cross Turismo
Dolomietzilver Metallic
Leder zwart
Helemaal klaar voor de winter(sport)
Nooit meer ijskrabben, omdat je de Taycan via de app kunt voorverwarmen
vanaf € 104.000,-
€ 129.230,-

De Porsche 911 als basis

Bob Ledder werkt ruim 7 jaar als verkoopadviseur bij Porsche Centrum Rotterdam. “Het mooiste automerk van de wereld. De basis is de 911. Die zie je in het design en de techniek van alle andere Porschemodellen terug; ook bij de volledig elektrische Taycan. Want behalve dat de aandrijving anders is, is ook de Taycan een Porsche als alle anderen. Zelf vind ik de Taycan Cross Turismo met het Off-Road Designpakket de mooiste, met standaard vierwielaandrijving, verhoogde bodemvrijheid en een extra stoere uitstraling. Mijn favoriete kleur is IJsgrijs.”

Winterbanden

“De Porsche Taycan wordt, net als alle andere modellen, afgeleverd met zomerbanden vanaf de fabriek. We raden iedereen aan om je Porsche tijdig te voorzien van winterbanden. Hier monteren we alleen winterbanden die door Porsche zijn goedgekeurd. Dan weet je zeker dat je “verse” banden hebt die je optimale grip bieden onder winterse omstandigheden. Dat zorgt voor een betere wegligging en een kortere remweg. Zeker voor een Taycan met een gewicht van zo’n 2400 kg is dat extra belangrijk!”

Wintersport

“We krijgen best veel vragen over de mogelijkheden om met een Porsche Taycan op wintersport te gaan. Dat is geen enkel probleem. Je moet wel je reis van tevoren plannen. Dat is gemakkelijk met de routeplanner van Porsche, waarmee je bijvoorbeeld ook alle snelladers kunt filteren. Dan ben je onderweg maar 22 minuten bezig om de batterijen van 5% naar 80% te laden. Je kan de Taycan al van tevoren verwarmen door het in een tijdschema te programmeren of je doet het handmatig met de app. Het voordeel is dat je de batterijen in optimale conditie brengt en je in een verwarmde auto stapt. Je hoeft dus ook nooit meer ruiten te krabben.”

Winterspecial

“We hebben hier in de showroom een Porsche Taycan helemaal voorbereid voor een wintervakantie. De auto is voorzien van een dakkoffer en gecertificeerde winterbanden. Het interieur is aangepast met rubberen matten en een kofferbakmat. Vanzelfsprekend hebben we voor deze winteruitvoering ook bijpassende sneeuwkettingen.”

Eindejaarsactie

“Tot het eind van dit jaar hebben we bij Porsche Centrum Rotterdam een speciale actie met de Porsche Taycan. Voor alle voorraadauto’s geldt een extra aantrekkelijk financial leasetarief van 5,99%. Doordat we tijdig voldoende hebben ingekocht, heb je nu nog volop keus. Let wel even op de gewijzigde openingstijden op zaterdag 24 en 31 december. In plaats van 17.00 uur gaan we op die dagen om 16.00 uur dicht.”

Tot ziens in de showroom!
Bob Ledder

Neem dicrect contact op met Bob