Destination Porsche krijgt meer vorm

Rotterdam, 10 juli 2021 – Sinds de vorige update is er weer keihard gewerkt aan Destination Porsche. De poets- en fotografieruimtes worden gebouwd en muren scheiden de verschillende ruimtes van elkaar. Oftewel, tijd voor een nieuwe update en een kijkje in de bouw van Destination Porsche Rotterdam.

De entree begint al echte vormen aan te nemen. De voordeur is voorlopig nog gesloten door twee grote, hardhouten planken. De tweede voordeur, vlak na het warmtegordijn is nu nog een stalen frame, maar wel goed zichtbaar. De grote, matte, donkergrijze tegels bij de ontvangstreceptie zijn gelegd en stralen al meteen een warme luxe uit.

Het glas is in de stalen frames gezet, die de buitenmuren vormen. Het vele glas creeërt bij Destination Porsche een open en natuurlijk licht gedurende de dag. Op de eerste verdieping is het ‘auto-balkon’ bijna klaar. Dit is op de hoek van het pand waar straks een Porsche naar buiten kan rijden, en goed te zien is vanaf de A20. Ook de schuifdeuren naar buiten zijn geplaatst en laten de Porsche Corporate Idendity doorschijnen.

In de grote zandbak kijken we aan tegen de poetsruimte, zoals Ed in een van de vorige blogs vertelde, gaan we bij Destination Porsche meer service bieden. Een hiervan is het poetsen van Porsches. Deze ruimtes zijn al met metalen palen ingedeeld, maar er moet hier nog wel veel gebeuren hier. De werkplaats daarentegen, is al een stuk verder gebouwd. Nadat de vloer bij de vorige update gelegd was, zijn nu de autoliften geplaatst. Hier hoeft dus niet veel meer te gebeuren!

In de showroom zijn ondertussen de muren tussen de verkoperskantoren gezet. De hoge muren rondom het atrium zijn dichtgemaakt, om de glazen wanden te plaatsen, en vervolgens weer open te breken.

Volg onze verhuizing #DestinationPorsche010 op @porschecentrumrotterdam en bekijk de filmpjes via de highlight stories voor meer inzicht en bewegende beelden.