Destination Porsche groeit

Rotterdam, 7 juni 2021 – Destination Porsche begint steeds meer vorm te krijgen. Wie met deze zonnige dagen richting Hoek van Holland rijdt, kan het nieuwe pand bij de Spaanse Polder letterlijk zien veranderen. Via deze blog willen we graag een tweede update geven over Destination Porsche.

Afgelopen week is er veel gebeurd in het nieuwe pand van Porsche Centrum Rotterdam. De vloerverwarming ligt erin en de betonnen vloer is gegoten. De eerste muren zijn geplaatst waardoor de verschilllende afdelingen zich van elkaar scheiden. Door wanden worden de afleverboxen gescheiden van elkaar en van de showroom. Hierdoor ontstaat een privéruimte waarin in alle rust de nieuwe Porsche kan worden uitgelegd en afgeleverd. Ook de voordeur is geplaatst en creeërt de nieuwe ingang van Destination Porsche.

De trappen in het hele pand zijn zo goed als klaar. De glazen wanden langs de treden omhoog zijn met groot preciezie geplaatst en dienen als trapleuning. Ook de glazen wanden langs de verschillende verdiepingen zijn geplaatst en creeëren een ruimtelijk atrium met natuurlijke lichtinval. Deze lichtinval komt prachtig naar binnen via het glazen plafond, waar glazen platen als piramides tegen elkaar zijn gemonteerd en een stoer, karakteristiek beeld geven.

Ondertussen zijn de kenmerkende, donkere golfplaten tegen de buitenkant van het pand bevestigd om de bekende Porsche Corporate Identity uit te stralen. Kortom, er wordt keihard gewerkt aan Destination Porsche.