De verhuizing van Porsche Centrum naar Destination Porsche

Rotterdam, 2 oktober 2021 – Een mijlpaal heeft plaatsgevonden: de letters ‘Porsche’ en ‘Porsche Centrum Rotterdam’ zijn op ons nieuwe pand bevestigd. Wie nu over de A20 rijdt, mist alleen nog de sportwagens in het pand. Nu nog de laatste loodjes. De eerste Porsche Taycan heeft in ieder geval al een bezoek gebracht aan het nieuwe Destination Porsche.

Coming soon, het nieuwe Porsche Centrum Rotterdam. Het staat vast: in december gaan we verhuizen. We zullen een aantal dagen gesloten zijn en daaropvolgend zal er een aangepast rooster zijn bij ons. En óf we er zin in hebben… Méga veel zin! Het team van Porsche Centrum Rotterdam heeft afgelopen week zijn eerste maaltijd genuttigd in het nieuwe Destination Porsche, tijdens de kwartaalpresentatie die door Ed en Harrie is gegeven. Gelukkig is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen in Destination Porsche Rotterdam.

Het hele pand is ondertussen betegeld en lantaarnpalen worden uit de grond getrokken. In de werkplaats zijn de gereedschapskasten en bureaus al neergezet. Alleen de lichten moeten nog opgehangen worden door het hele pand. De hellingsbaan om Porsches van de begane grond naar de eerste verdieping te rijden is ook afgelopen week behandeld en klaar voor gebruik. Op het moment van fotograferen worden de muren geverfd en rijdt er een graafmachine heen en weer om de grond tussen de poetsruimte en de showroom gelijk te trekken. Het is een kwestie van de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ en dan is Destination Porsche Rotterdam een feit. Wij kunnen niet meer wachten.

Volg onze verhuizing #DestinationPorsche010 op @porschecentrumrotterdam