De showroom kleurde oranje

Rotterdam, 13 juli 2022 – “Max Verstappen naar de volgende overwinning juichen, terwijl je omringd bent van de mooiste, nieuwste Porsches.” Zo luidde de uitnodiging voor de eerste editie van het Friends and Family GP Café van dit raceseizoen bij Porsche Centrum Rotterdam. Helaas heeft Max niet gewonnen, maar dat mocht de pret niet drukken. Jong en oud heeft nagelbijtend de oranjeovergoten Grand Prix van Oostenrijk gekeken bij ons in de showroom op het grote LED scherm.

Porsche Centrum Rotterdam werd afgelopen zondag weer omgetoverd tot het Friends and Family GP Café. De oranje loper bij de entree zette de toon: dit is de Grand Prix van Max. Tijdens deze geheel verzorgde middag werden de F1 fans voorzien van heerlijke drankjes en verse hapjes. Voorafgaand aan de race was er genoeg tijd om eventjes rond te lopen door onze nieuwe showroom en werd er stiekem al een bitterbal uitgedeeld. De beste plaatsen werden gerserveerd en de échte liefhebbers zaten om 14:00 uur al aan het scherm gekluisterd om niks te missen van de voorbeschouwing.

Er werd plaatsgenomen op de 200 krukken en de nieuwe Porsche 718 GT4 RS stond in de spotlights, naast de nieuwe Porsche Cayenne Turbo GT en de nieuwste Porsche 911 GT3. Immers, deze middag draait om motorsport. Bij de start van de race ontstond er een heus applaus en ondanks de inhaalactie van Ferrari, heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad.

Na afloop van de race was er nog een kleine borrel bij de bar en verliet iedereen voldaan en tevreden op de zondagavond onze showroom. De meestgestelde vraag die we kregen was: “Waarom doe je dit niet vaker?” Wie weet…

Wil jij ook op de hoogte blijven van de evenementen georganiseerd door Porsche Centrum Rotterdam? Download dan de Porsche24 app. Meld je aan met je Porsche kenteken en weet als eerste alles wat er gebeurt bij ons in de showroom, op het circuit of welke rally’s we meerijden.