De mooiste elektrische auto die er bestaat!

Rotterdam, 11 november 2022 – Sinds zijn introductie is de honderd procent elektrische Porsche Taycan uitgegroeid tot een van de populairste modellen van Porsche. Niet alleen klanten zijn er gek op, ook de medewerkers van Porsche Centrum Rotterdam. Marco Maliepaard vertelt over zijn favourite: de Taycan Sport Turismo.

Naam
Functie
His favorite
Kleur
Interieur
Waarom deze Taycan?
Het lekkerste onderdeel
Prijs
Prijs als getoond
Marco Maliepaard
Senior Sales Executive
Porsche Taycan Sport Turismo
Karmijnrood
Leder zwart
100% luxe comfort en ruimte
Adaptieve sportstoelen, luchtvering en cruise control
vanaf € 93.900,-
€ 129.751,-

De Porsche Taycan Sport Turismo

“Ik had nooit zoveel met elektrische auto’s, maar toen Porsche de Taycan op de markt bracht, was ik meteen verkocht! Dat was alweer twee jaar geleden en inmiddels zijn er twee modellen bij gekomen, waaronder de Taycan Sport Turismo. Die biedt het beste van twee werelden: typisch Porsche-design met een strakke belijning en veel luxe en comfort, waardoor je er met een compleet gezin gemakkelijk mee op vakantie kunt. Als je wilt, kan er zelfs een dakkoffer op. Persoonlijk ga ik voor de karmijnrode uitvoering, maar bijna alle denkbare kleuren zijn mogelijk.

Sportief met veel ruimte

Als verkoopadviseur van Porsche Centrum Rotterdam neem ik graag wat highlights met je door. De Taycan Sport Turismo is 100% elektrisch met een range van 335 tot 603 km WLTP. Het vermogen varieert van 380 tot 530 pk met een top van 250 km/u. Het ruime interieur biedt 4 plus 1 zitplaatsen en een riante bagageruimte met grote achterklep en afneembare hoedenplank. De hond kan dus ook mee! Dit model kan zich automatisch aanpassen op de berijder en de omstandigheden, met adaptieve sportstoelen, adaptieve luchtvering en adaptieve cruise control. Dat maakt sportief rijden wel heel comfortabel.

Comfort in de overtreffende trap

Over comfort gesproken. Het interieur is volledig op jouw smaak en voorkeur aan te passen, van volledig leder tot 100% vegan. De stoelen hebben verwarming, net als het stuur. Stuurbekrachtiging Plus biedt extra ondersteuning bij lage snelheden en past zich automatisch aan als je harder rijdt. Met het Porsche Active Suspension Managementsysteem stel je de luchtvering van de auto af op het wegdek. Dat is fijn voor jou als berijder, maar ook je passagiers genieten daarvan. De privacy beglazing is zonwerend en als je meer daglicht wilt, kies je voor het panoramadak. Het BOSE Surround Systeem zorgt voor een optimale geluidsbeleving en als je wilt, horen je medeweggebruikers jou naderen dankzij de Porsche Electric Sport Sound. Dat is niet alleen heel futuristisch, maar ook extra veilig. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

5,99% tot het eind van het jaar

Er is veel te doen over levertijden van nieuwe auto’s. Gelukkig kunnen we de Porsche Taycan Sport Turismo uit voorraad leveren, afhankelijk van de uitvoering en opties die jij kiest. De maximale levertijd is vier maanden en dat is in deze tijd best bijzonder. En als je nog dit jaar kiest voor een van onze Porsche Taycan modellen, profiteer je van het extra lage financial leasetarief van 5,99%. Ook dat is in deze tijd van snel-stijgende rentes best bijzonder.

Lang verhaal kort; ik nodig je uit in onze showroom, zodat je het allemaal zelf kunt ervaren. Ik zorg alleen voor een hartelijk welkom en iets te drinken, want deze auto verkoopt zichzelf.

Tot gauw!”