De Klassieke Porsche 911 en 912 Club op bezoek

Rotterdam, 7 juni 2022 – Afgelopen weekend hadden wij de eer om de Klassieke Porsche 911 en 912 Club Nederland te mogen ontvangen in onze gloednieuwe showroom. Het grote contrast van de prachtige klassiekers geparkeerd voor de nieuwe Porsche showroom en werkplaats maakte deze Cars and Coffee extra bijzonder.

Met 65 bezoekers en zeker 30 klassieke Porsches was het een grote opkomst. Immers, we mogen weer. Natuurlijk is onze nieuwe showroom ook een mooie trekpleister. Het zonnetje begon zelfs te schijnen en zoals de evenementsnaam al aangeeft, draait het om cars maar ook om coffee. Dus begonnen we met een vers bakkie koffie en een lekker gebakje op de Porscheplatz.

Toen iedereen verzameld was op de Porscheplatz begon het welkomspaatje en startte de rondleiding. Niet alleen de showrooms van alle merken werden gepresenteerd, maar ook een blik behind the scenes. Onze gasten waren van harte welkom om een kijkje te nemen in de werkplaats en het speciale gereedschap. Ook de Schade-afdeling was interessant en Casper, onze Cosmetic teamleider, gaf een kleine detailing presentatie.

Bij het afscheid kreeg iedereen een pakje Rotterdamse koffie mee die speciaal voor ons is gebrand en leek onze Porsche shop in de showroom een drukke zaterdagmiddag in de Koopgoot. Als kers op de taart kregen we als bedankje een plaquette van de Porsche Club die we een mooi plekje geven in onze nieuwe showroom.

Wij willen graag de leden van de Klassieke Porsche 911 en 912 Club Nederland bedanken voor hun komst, enthousiasme en gezelligheid. Wij hebben een onvergetelijke ochtend met jullie gehad.

Voor de nieuwste Porsche Centrum Rotterdam dealerstories volg je ons op @porschecentrumrotterdam.