Binnen in Destination Porsche Rotterdam wordt er hard doorgewerkt

Rotterdam, 13 september 2021 – Van buiten is er weinig verandering te zien, maar binnen in Destination Porsche Rotterdam wordt er keihard doorgewerkt. Immers, de opening komt steeds dichterbij. En we hebben er allemaal niet alleen heel veel zin in, maar de verhuizing is vooral heel erg noodzakelijk. Alle collega’s van Porsche Centrum Rotterdam geven aan dat de ruimte op de Landaulette het werkcomfort en de service beperkt. Dus, op naar de Schuttevaerweg!

Op de begane grond in de werkplaats zijn de 23 werkplekken van de monteurs volledig geïnstalleerd. Op het moment van de foto’s werden de verhuisdozen letterlijk naar binnen gedragen en is het een druke boel van sjouwende bouwvakkers en wordt de vloer op verschillende plekken schoongeveegd. De werkplaats is dus bijna klaar voor gebruik.

Als we een verdieping hoger gaan, komen we bij de showroom van de nieuwe Porsches. Hier zijn reeds verschillende scheidingswanden geplaatst, waardoor de showroom in verschillende ruimtes wordt verdeeld, zoals de de Porsche Platz, waar zich de wachtruimte en koffiebar bevinden, en de Porsche Shop. De Porsche Shop wordt volledig ingericht inclusief pashokje en alle Porsche Tequipment accesoires zullen hier worden tentoongesteld. Ook de afleverruimtes inclusief rolluik en de werkruimtes van de verkopers zijn zichtbaar. Het grote scherm, waarop straks levensgroot Porsches zichtbaar zijn, is gevestigd in het atrium.

Nog een verdieping hoger wordt momenteel de betonnen vloer geveegd en de tegels gelegd. In heel Destination Porsche Rotterdam wordt met zweet op het voorhoofd gewerkt om het op tijd af te krijgen. De poetsruimte aan de achterkant van het pand is ook bijna klaar. Hier komen, naast de poetsstations, een wasstraat en een fotostudio. Oftewel, Destination Porsche is van alle gemakken voorzien!